Cum va fi vremea de Paste in Oradea. Ce spun specialistii
Vremea

Cum va fi vremea de Paste in Oradea. Ce spun specialistii

Pentru ca sunt Sarbatorile Pascale si ne intrebam cu totii cum va fi vremea de Pasti, pentru ca vrem sa stim daca va ploua in Noaptea de Inviere, InfoOradea va pune la dispozitie prognoza meteo pentru aceasta perioada.

Sfarsitul de saptamana, ne asteapta cu o vreme schimbatoare, cu un cer variabil si temperaturi normale pentru aceasta perioada. Vantul va slab, cu unele intensificari din sector SV. Temperatura aerului va urca sambata pana la valoarea de 15ºC, iar cea din cursul noptii, va cobori spre 9ºC.

Vremea in Noaptea de Inviere 

Cerul va fi mai mult noros, insa sansele de precipitatii cresc in a doua parte a noptii, temperatura aerului va fi in jur de 9º, ar vantul va sufla slab.

Vremea in prima zi de Paste, duminica 

Cerul va fi noros si se vor semnala ploi slabe, trecatoare, temperatura aerului va urca la 14º, iar in noaptea de duminica spre luni se vor inregistra 5ºC, in termometre. Vantul se va intensifica treptat din sector V-SV si va sufla cu viteze de 10-15 km/h.

Vremea in a doua zi de Paste, luni 

Vremea va fi schimbatoare, cu un cer partial noros, la inceput, apoi in cursul noptii mai mult noros, cand sunt posibile si averse scurte de ploaie. temperatura din timpul zilei va urca spre 16ºC, iar noaptea se vor atinge 4ºC.

Va dorim, Sarbatori Fericite si un Paste linistit!

loading...