Cum va fi vremea de Florii si de Paste in Oradea si judetul Bihor
Vremea

Cum va fi vremea de Florii si de Paste in Oradea si judetul Bihor

Potrivit informatiilor primite de la Administratia Nationala de Meteorologie, Floriile ar putea să aducă o scădere bruscă a temperaturilor și ploi, după o săptămână caldă și însorită. De Paște se anunță, însă, vreme mai plăcută.

Săptămâna aceasta temperaturile vor crește, treptat, de la valori de 9-10ºC, vom ajunge până la maxime de peste 20ºC joi si vineri. De Florii se prevede, însă, momentan, o scădere bruscă a temperaturilor, ploi la campie si ninsori in zona montana

În Săptămâna Mare, vremea se va încălzi ușor, însă în prima parte a săptămânii sunt posibile ploi in zona de campie și ninsori la munte. De Paște vremea se anunță plăcută, cu șanse mici de precipitații și temperaturi normale pentru această dată. cu minime de 7-8ºC, si maxime de 18-22ºC.

La Oradea, saptamana aceasta debuteaza cu o vreme racoroasa noaptea si dimineata, cu depuneri de bruma, in noaprea de luni spre marti si temperaturi de 10-13ºC ziua. Spre sfarsitul saptamanii vremea se va incalzi, iar maximele vor depasi 20ºC. De sambata vremea se va raci, iar de Florii va fi chiar racoroasa, cu minime de 2-3ºC si maxime de 12-13ºC.

Inceputul saptamanii vitoare va debuta cu o vreme rece noaptea si dimineata, cu minime de 3-5ºC si maxime de 12-14ºC. Spre sfarsitul saptamanii viitoare si de Paste, vremea va fi finchisa iar maximele vor depasi frecvent 20ºC

 

Ne găsiți și pe Google News