Creșă, grădiniță, școala britanică în Oradea la International School of Oradea
Diverse

Creșă, grădiniță, școala britanică în Oradea la International School of Oradea

International School of Oradea, singura scoală cu predare exclusiv în limba engleză din Oradea, informează faptul că organizează sesiunea de înscriere a copiilor la creșă, grădiniță și învățământul primar pentru anul școlar 2019-2020. În primii 2 ani de existență în Oradea, în cadrul ISO s-au format mai multe grupe în cadrul creșei și grădiniței și clase în învățământul primar.

ISO este un loc vibrant, cald, care oferă un mediu propice pentru copii să învețe. De la o vârstă fragedă, profesori cu înaltă calificare dezvoltă curiozitatea naturală a copiilor pentru a explora lumea din jurul lor.

Sălile de clasă sunt create pentru a încuraja jocul natural al copiilor. Ariile de învățare sunt: comunicarea și limba, dezvoltarea fizică, dezvoltarea personală, socială și emoțională, alfabetizarea, matematica, înțelegerea lumii și artele.

În cadrul ISO predarea se face exclusiv în limba engleză, grupele și clasele au un număr optim de 10 elevi, iar tarifele încep de la 1600 RON/ luna în funcție de programul ales.

ISO le oferă celor interesați o zi de probă gratuită în cadrul creșei, grădiniței sau al claselor de învățământ primar, până pe 21 iunie. Aceasta inițiativa vine în întâmpinarea părinților care doresc sa înțeleagă mai bine cum se realizează predarea în sistemul britanic, sa vadă mediul în care se desfășoară activitățile, pentru a-i ajuta în luarea unei decizii cu privire la viitorul celor mici.

Cei interesați de a participa la o zi în cadrul ISO sunt rugați sa sune la numărul de telefon 0359/178757 sau sa trimită un email la info@isor.ro