Copiii din Centrul de Zi Oradea continuă seria de activități distractive și educative în vacanța de vară.
Stiri Oradea

Copiii din Centrul de Zi Oradea continuă seria de activități distractive și educative în vacanța de vară.

Dacă în urmă cu câteva săptămâni au petrecut o zi de neuitat vizitând orașul cu autobuzul turistic, săptămâna aceasta au avut parte în continuare de multă distracție dar și de activități cu caracter educativ.

Astfel,în cadrul unui frumos parteneriat,alături de ”Clovnii veseli” de la Asociația Caritas Eparhial Oradea, copiii au avut parte de o zi plină de veselie și culoare, intrând în lumea magică a jocului și a bucuriei.

Și pentru că în vacanță trebuie să și învățăm, copiii din centrul nostru de zi au participat, cu interes și curiozitate, la o activitate de dezvoltare emoțională, menită să formeze și să consolideze abilitățile emoționale, de conștientizare de sine, precum  și rolul stimei de sine ca factor de protecție în prevenirea consumului de droguri.

Mulțumim Asociației Caritas Eparhial Oradea și d-nei Ilinca Șandor, reprezentanta  Centrului de Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidrog Bihor pentru implicarea în educarea şi crearea unei baze solide în dezvoltarea copiilor noştri.

interlink.ro

În Centrul de Zi Oradea, copiii beneficiază și în vacanțe, de diverse activități, atât de recreere, cât și educative, de trei mese pe zi, dintre care o masă caldă și nu în ultimul rând de toată atenția și grija educatorilor lor de aici.

Ne găsești și pe Google News