Controalele in trafic, ale politistilor bihoreni, pentru prevenirea accidentelor, s-au lasat ieri, cu peste 100 de sanctiuni
Stiri Bihor

Controalele in trafic, ale politistilor bihoreni, pentru prevenirea accidentelor, s-au lasat ieri, cu peste 100 de sanctiuni

Luni, 16 iulie a.c., poliţiştii rutieri şi de ordine publică din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bihor au continuat acţiunile pe şoselele bihorene, pentru prevenirea evenimentelor rutiere, pentru depistarea, identificarea şi tragerea la răspundere a celor care încalcă prevederile legale sau comit infracţiuni la regimul circulaţiei pe drumurile publice, precum şi pentru menţinerea climatului de ordine şi siguranţă publică în rândul comunităţii.

Acţiunile poliţiştilor bihoreni au vizat combaterea conducerii autovehiculelor de către persoane aflate sub influenţa băuturilor alcoolice sau a drogurilor, conducerea cu viteză excesivă şi depăşirea limitelor legale de viteză.

Ca urmare a abaterilor constatate în trafic în ultimele 24 de ore, au fost aplicate 104 sancţiuni contravenţionale, cu amenzi în valoare de 39.090 lei. Totodată, ca măsură complementară, pentru comiterea unor fapte care atrag suspendarea exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice, poliţiştii au reţinut nouă permise de conducere. De asemenea, au fost reţinute trei certificate de înmatriculare și au fost constatate patru tamponări.

64 de sancțiuni au fost aplicate pentru depăşirea limitelor legale de viteză, nouă participanţi la trafic au fost sancţionaţi pentru nerespectarea prevederilor legale privind portul centurii de siguranţă, au fost sancționate trei depășiri neregulamentare, iar 28 de sancțiuni au fost aplicate pentru alte abateri de la regimul circulaţiei rutiere. 

Foto: ilustrativ

Ne găsiți și pe Google News