Contrabandist cu tigari, prins in Vama Bors cu 1.270 de pachete  de tigari, ascunse in masina
Stiri Bihor

Contrabandist cu tigari, prins in Vama Bors cu 1.270 de pachete de tigari, ascunse in masina

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorul Poliţiei de Frontieră Borș – I.T.P.F. Oradea au descoperit, ascunse în diferite locuri în autoturismul unui cetăţean ucrainean, 1.270 pachete de ţigări pentru care soferul nu deţinea documente de provenienţă.

 În data de 18.05.2018, în jurul orei 07.10, la Punctul  Poliţiei de Frontieră Borș s-a prezentat, pentru efectuarea formalităților de frontieră, cetăţeanul ucrainean Andrii L., în vârstă de 40 ani, la volanul unui autoturism marca Skoda.

La controlul specific, poliţiştii de frontieră au descoperit, ascunse în diferite locuri în autoturismul pe care îl conducea (praguri, sub banchetă si cotieră), cantitatea de 1.270 pachete de ţigări, diferite mărci, pentru care persoana în cauză nu a putut prezenta documente de provenienţă.

La cercetări, bărbatul a declarat că a intenţiona să le comercializeze pe teritoriul Germaniei. 

 Cantitatea de ţigări, în valoare de 16.170 lei, a fost ridicată în vederea confiscării, iar în cauză s-au întocmit acte de urmărire penală sub aspectul săvărşirii infracţiunii de contrabandă, urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie dispuse măsurile legale ce se impun.

loading...