Continua reabilitarea strazii Sovata, dincolo de sensul giratoriu de la Podul Carol
Stiri Oradea

Continua reabilitarea strazii Sovata, dincolo de sensul giratoriu de la Podul Carol

Primăria Oradea prin Direcția Tehnică a început lucrările de reabilitare a străzii Sovata pe tronsonul cuprins între intersecția cu str. Fagului și intersecția cu str. Dobreștilor.

Lucrările se realizează în baza acordului cadru pentru lucrări de întreținere/reparații străzi, drumuri și poduri de către firma S.C. Drumuri Orășenești S.A. și au ca termen de finalizare sfârșitul lunii mai. Acestea cuprind refacerea carosabilului existent, asfaltarea carosabilului, a trotuarelor, a acceselor și realizarea de noi spații de parcare.

De menționat că pe tronsonul cuprins între str. Dobreștilor și str. Sf. Apostol Andrei se realizează lucrări de intervenții la rețelele de utilități, respectiv la rețelele de apă, canalizare și termoficare, după care se va continua cu lucrările de asfaltare.

Asfaltarea străzii Sovata a început anul trecut cu tronsonul cuprins între girația de lângă Podul Carol (zona magazinului Profi) înspre Podul Densusianu, până la intersecția cu strada Aluminei, fiind amenajată şi intersecția cu str. Aluminei. Pe lângă asfaltarea propriu-zisă a străzii și amenajarea trotuarelor, aici s-au realizat și 120 de parcări de domiciliu perpendiculare. Lucrările pe acest tronson au fost finalizate în luna noiembrie.

interlink.ro
  Ştirile InfoOradea sunt şi pe Facebook sau pe Google News