Continua investitiile private in Oradea. O noua cladire de birouri pe Roman Ciorogariu si un Centru Cultural Crestin pe Suisului
Stiri Oradea

Continua investitiile private in Oradea. O noua cladire de birouri pe Roman Ciorogariu si un Centru Cultural Crestin pe Suisului

Continua investiiile privat in ORadea, iar Comisia municipală de urbanism și amenajare a teritoriului (CMUAT), a analizat în cadrul ședinței de săptămâna trecută 56  de proiecte. Dintre acestea, 30 au fost studiate în comisia de urbanism, în timp ce 26 au fost aduse în atenția comisiei operative.

Clădire de birouri pe strada Roman Ciorogariu

Unul dintre proiectele analizate se referă la solicitarea S.C Euroalfainvest S.R.L., care a cerut aviz Arhitect Șef pentru Plan Urbanistic de Detaliu – construire clădire de birouri cu spațiu comercial la parter, amenajare acces și împrejmuire teren, desființarea corpurilor de clădire existente pe str. Roman Ciorogariu, nr. 55.

Noua clădire va avea regim de înălțime P+E+Eretras și va fi amplasată pe aliniamentul străzii Roman Ciorogariu în front continuu închis.

Aferent funcțiunilor propuse se vor amenaja 5 locuri de parcare la nivelul solului.

Centru Cultural Creștin pe strada Suișului

Asociația Religioasă „Biserica Credinței” din Oradea a solicitat aviz Arhitect Șef pentru Plan Urbanistic de Detaliu în vederea construirii unui Centru Cultural Creștin pe strada Suișului (nr. cadastral 213.58).

Terenul aflat în proprietatea beneficiarului este liber de construcții și se află în zona funcțională ISP, respectiv zonă de instituții și servicii publice constituite în ansambluri independente”, a precizat arhitectul șef al orașului, Radu Fortiș.

Terenul are o suprafață este de 11.036 mp, iar centrul care va fi edificat aici va avea o suprafață construită de 1.113 mp. Clădirea va avea regim de înălțime P+E.

Centrul Cultural Creștin va avea o capacitate de 400 de persoane, fiind prevăzut cu foaier, garderobă, vestiar, depozite, cafenea, spații de activități pentru copiii etc. Proiectul prevede și realizarea unei terase exterioare, a unui spațiu pentru evenimente în aer liber cu o capacitate de 218 locuri.

Suprafața verde amenajată din jurul centrului va fi de aproape 6000 mp.

Centrul Cultural Creștin va avea 81 de locuri de parcare, 8 locuri pentru încărcare electrică și 3 locuri pentru persoane cu dizabilități.

Ne găsiți și pe Google News