Conferința internațională organizata de Facultatea de Drept a Universității din Oradea
Educatie

Conferința internațională organizata de Facultatea de Drept a Universității din Oradea

Facultatea de Drept a Universității din Oradea, în parteneriat cu grupul editorial Universul Juridic, organizează, în zilele de 19 și 20 noiembrie 2021, Conferința internațională, bianuală, cu titlul: „30 ani de la adoptarea Constituției României. Relația între dreptul intern și dreptul european”.

Tema generală a fost stabilită pornind de la aniversarea celor 30 ani de la adoptarea Constituției României și completată cu o problemă de actualitate, relația între dreptul intern și dreptul european”, explică conf. univ. dr. Cristian Miheș, decanul facultății de Drept.

Evenimentului academic va fi încununat de momentul acordării titlului Doctor Honoris Causa domnului prof. univ. dr. Ovidiu Predescu, directorul și fondatorul publicațiilor „Dreptul”, cercetător științific de onoare la Institutul de Cercetări Juridice „Academician Andrei Rădulescu”, al Academiei Române, secretar-general al Academiei de Științe Juridice din România, cadru didactic la Facultatea de Drept a Universității Ecologice din București.

Următoarele momente ale conferinței vor fi rezervate comunicărilor științifice, care vor fi prezentate pe secțiuni, în funcție de temele abordate și se vor derula în limba română și limba engleză. Sesiunile de comunicări științifice vor continua și în cea de a doua zi a evenimentului, care va cuprinde inclusiv o secțiune rezervată studenților, masteranzilor și doctoranzilor.

interlink.ro

„Totodată, provocăm profesiile juridice, prin reprezentanți lor de marcă, la un dialog programat să aibă loc în cadrul workshopului: «Profesiile juridice la 30 ani de la adoptarea Constituției României». Conferința  reprezintă un moment de continuitate firească a evenimentelor din viața comunității noastre academice, în pofida condițiilor medico-sanitare nefavorabile din prezent”, a mai declarat conf. univ. dr. Cristian Miheș, decanul facultății de Drept a Universității din Oradea.

ANUNT_CONFERINTA_ORADEA_19.11.2021

 

  Ştirile InfoOradea sunt şi pe Facebook sau pe Google News

0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0