Concurs online de eseuri pentru elevii de gimnaziu si liceu, organizat de Muzeul Tarii Crisurilor
Cultura

Concurs online de eseuri pentru elevii de gimnaziu si liceu, organizat de Muzeul Tarii Crisurilor

noriel.ro

Muzeul Țării Crișurilor lansează un concurs online de eseuri, cu tema „24 ianuarie din perspectiva mea istorică”, destinat tinerilor de gimnaziu și liceu. Prin acesta dorim să încurajăm gândirea creativă și capacitatea de sinteză a tinerilor în vederea întocmirii unor eseuri istorice originale, având ca subiect semnificația zilei de 24 ianuarie 1859.

Lucrările, cu o întindere de maxim 2 pagini, redactate la calculator (Times New Roman, font 12, la 1,5 rânduri şi aliniere Justify), pot fi trimise la adresa concurs@mtariicrisurilor.ro până în data de 24 ianuarie 2021. La finalul lucrărilor tinerii sunt rugați să își scrie numele complet, vârsta, clasa, școala, localitatea de unde provin, respectiv județul.

 O comisie formată din specialiști ai muzeului va juriza eseurile, iar rezultatele vor fi anunțate în data de 25 ianuarie 2021, pe pagina de facebook a instituției. Vor fi acordate două premii, unul pentru gimnaziu, celălalt pentru liceu, constând în cărți și într-o vizită gratuită la Muzeul Țării Crișurilor.

Persoana de contact: Lavinia Ungureanu, muzeograf Relații Publice și Expoziții (tel: 0259706101).

decathlon.ro