Comunicat I.P.J. Bihor: Suspectul omorului din 15 martie, din Oradea, a fost prins, dupa care a decedat la spital
Comunicate de presa

Comunicat I.P.J. Bihor: Suspectul omorului din 15 martie, din Oradea, a fost prins, dupa care a decedat la spital

Adrian Hladii, autorul crimei din 15 martie, a fost identificat la o adresa din cartierul Nufarul, dupa ce vecinii au anuntat politia. O echipa operativa a politiei s-a deplasat la fata locului, cu scopul de a perchezitiona locuinta. Ucigasul, s-a aruncat de la etajul 4, suferind rani grave, dupa contactul cu solul. A fost resuscitat pret de cateva zeci de minute si apoi trasportat la spital, unde a decedat, la scurt timp.

IPJ Bihor ne-a transmis un comunicat, in aceasta seara, pe care il redam mai jos

“Sâmbătă, 18 martie a.c., în jurul orei 18.30, o echipă operativă formată din poliţişti sub directa coordonare a procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor s-au deplasat la o locaţie din municipiul Oradea pentru efectuarea unei percheziţii domiciliare, existând suspiciunea că acolo s-ar fi aflat bărbatul de 38 de ani, din municipiul Oradea, bănuit de comiterea faptelor din 15 martie a.c..

În momentul în care poliţiştii bihoreni împreună cu procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor au ajuns la uşa apartamentului care urma să fie percheziţionat, bărbatul a sărit pe geamul locuinţei, care se afla la etajul al patrulea. Acesta a fost transportat la spital pentru îngrijiri, însă a decedat.”

 

loading...