Comuna Sambata din judetul Bihor, napadita de gunoaie. Cititor: De doi ani sesizez primaria, fara succes!” (FOTO)
Nu ne place

Comuna Sambata din judetul Bihor, napadita de gunoaie. Cititor: De doi ani sesizez primaria, fara succes!” (FOTO)

Pentru ca primim foarte multe reclamatii de la cititorii nostri, despre probleme si situatii diverse din Oradea si judetul Bihor, am decis sa oferim, tuturor, posibilitatea ca acestia sa aduca in atentia opiniei publice si a autoritatilor problemele de zi cu zi, dezvoltand o noua categorie de subiecte, intitulata “Nu ne place”

Incepem astazi cu reclamatia unei locuitoare din comuna Sambata, judetul Bihor, care ne-a trimis cateva imagini, alaturi de rugamintea de a arata tuturor problemele cu care se confrunta de doi ani.

Centrul comunei este napadit de gunoaie, iar Primaria nu a luat nicio masura pentru a rezolva situatia, desi, asa cum ne transmite cititorul nostru, sub protectia anonimatului: “De doi ani sesizez primaria comunei Sambata, cu privire la acest aspect, dara fara succes“.

In plus, se pare ca nici cimitirul din localitate nu este ingrijit, iar in incinta pasc oile care, pur si simplu, mananca florile de pe mormintele oamenilor: “In cimitirul satului pastoresc oile satului. Nu poti pune o floare pe mormintele celor dragi noua trecuti in nefiinta“, ne transmite acelasi cititor.

 

Ne puteti sesiza si dv, trimitandu-ne pe email sau pe pagina noastra de facebook, problemele cu care va confruntati zi de zi. De asemenea aplicatia de mobil InfoOradea(android si iOS), va ofera optiunea de a face poze si a ne trimite direct, pe email, orice reclamatie!

loading...