Competiție de inovație în domeniul startupurilor de tehnologie la Cetatea Oradea în 10-12 martie
Economic

Competiție de inovație în domeniul startupurilor de tehnologie la Cetatea Oradea în 10-12 martie

La finalul acestei săptămâni (10-12 martie ) Cetatea Oradea devine pentru 3 zile platforma de dezvoltare a startup-urilor viitorului în cadrul evenimentului Techstars Startup Weekend Oradea.

Pasionații de tehnologie, afaceri și domenii creative sunt invitați să își unească forțele în dezvoltarea unor idei inovative al ături de mentori experimentați din țară și din stră în ătate pe parcursul unui maraton de 56 ore de muncă . Această va culmina cu prezentarea soluțiilor la finalul zilei de duminică .

Evenimentul face parte din franciză de evenimente a Techstars – unul din cele mai mari acceleratoare de afaceri din domeniul tehnologiei din lume – cu peste 7000 de ediții organizate în peste 160 de țări și un număr total de peste 50.000 de participanți . ”Este o oportunitate unică atât pentru tineri cât și pentru profesioniști indiferent de planurile lor de carieră , pentru a- și dezvoltă niște abilități practice sau pentru a- și porni o afacere în domeniul tehnologiei al ături de oameni inovatori, mentori cu experiență , investitori și experți la nivel național sau internațional . Suntem încântați să putem readuce această experiență la ” ușa ” oradenilor, într -o atmosfera unică oferită de Cetatea Oradea” afirmă David Achim, organizatorul evenimentului.

Printre speakerii evenimentului se număra fondatori cu experiență precum Alin Merches, Cătălin Rus și Ioana Rus, investitori precum Adrian Gheară , Mircea Vadan, și Răzvan Sută reprezentant al cunoscutului fond de investiții și program de accelerare estonian Startup Wise Guys și experți precum Bogdan Carlescu VP of Marketing la Creatopy, ​​Rishi Chattopadhyay consultant pentru startup- uri din Elveția sau Remco Veenenberg consultant în domeniul fintech din Olanda .

Evenimentul este organizat de o echipa de voluntari cu sprijinul comunităților locale precum Make IT în Oradea și Oradea Tech Hub și suportul companiilor de tehnologie locale Creatopy – Partener Platinum, Liftup Solutions, Paymo, Mobiversal și Octavic si sponsori nationali InnovX BCR. Detalii suplimentare și bilete pot fi găsite pe website-ul evenimentului www.startupweekendoradea.com

Ne găsiți și pe Google News