Colours Festival Oradea 2017, explozie de culoare si bucurie in Santul Cetatii, pe 3 iunie 2017
Evenimente

Colours Festival Oradea 2017, explozie de culoare si bucurie in Santul Cetatii, pe 3 iunie 2017

Colours Festival Oradea 2017. Oradea va gazdui, in data de 3 iunie, a doua editie a Colours Festival, un festival plin de culoare, emotii si fericire, care este sarbatorit de oameni prin aruncarea de pulberi colorate.

Ideea evenimentului Colours Festival Oradea 2017 este raspandita la nivel global, mii de oameni colorati, mii de momente surpinse in videoclipuri vizionate de sute de mii de oameni, din nou in Oradea.

Evenimentul, Colours Festival Oradea 2017, va avea loc in Santul Cetatii si va fi dublat de muzica buna, alaturi de DJ si entertaineri, pe scena amplasata in locatie si prevazut cu zone de resting, drink si food.

Colours Festival Oradea Scena

Festivalul Colours Festival Oradea 2017 celebreaza victoria binelui asupra raului si sarbatorirea venirii verii. La diferite intervale de timp, o numaratoare inversa va anunta participantii de momentele in care se va arunca cu pudra colorata, creand o explozie se fericire multicolora

La acest eveniment pot participa persoane de toate varstele.

Ne imaginam un festival nonconformist, foarte colorat si special in santul Cetatii Oradea. Cu o secan mare, pe care sa mixeze faimosi DJ din Romania si internatonali, de dimineata pana seara, cu mici interventii de diferite momente alternative. Pe extremele scenei cate o instalatie de fm colorat si balonase de sapun care sa porneasca numaratoarea inversa, timp in care si participantii arunca cu pudra colorata. In acest fel vom crea o explozie de fericire multicolora„, ne transmit organizatorii.

Organizatorii ne asigura ca pudra nu polueaza, nu este toxica si se spala usor, ea fiind fabricata din faina de orez si coloranti alimentari.

Vorbim despre un festival electronic, cu mai bine de 10h de muzica la Oradea. De la ora 10:00 AM pana la 11:00 AM va avea loc o competitie sportiva in zona secundara a festulului ( Santul Cetatii ), mai exact un antrenament HIIT, sustinut de antrenoarea Florena Ciril, certificata in acest domeniu. Aceasta activitate este sustinuta de catre DECATHLON care v-a acorda si niste premii castigatorilor ce vor fii desemnati ulterior dupa un exercitiu de izometrie. Dupa care ne mutam in zona evectiva a festivalului cu multa muzica si pudra colorata„, ne informeaza organizatorii

Biletele pot fi cumparate in online de AICI sau din librariile Humanitas!

  Ştirile InfoOradea sunt şi pe Facebook sau pe Google News