COD GALBEN de vant puternic si averse de ploaie, pentru judetul Bihor, pana la ora 14:00
Vremea

COD GALBEN de vant puternic si averse de ploaie, pentru judetul Bihor, pana la ora 14:00

Administratia Nationala de Meteorologie a emis o avertizare nowasting COD GALBEN de vant puternic si ploi in aversa pentru judetul Bihor, valabila pana la ora 14:00.

Astfel se vor semnala intensificări ale vântului, care la rafală vor atinge local 55…65 km/h, fenomene asociate vor fi ploile care pot avea și caracter de aversă.

Inspectoratul pentru Situații de Urgență “Crișana” al județului Bihor recomandă cetățenilor, ca pe timpul manifestării acestor fenomene meteorologice, să nu se deplaseze în apropierea copacilor, a panourilor publicitare sau a clădirilor aflate în construcție sau care prezintă elemente arhitectonice ce pot fi smulse de vânt.

De asemenea, cetățenii trebuie să întrerupă orice activitate în aer liber, să se  adăpostească  în locuințe sau în alte spații care le asigură protecția, să închidă ușile și ferestrele și să deconecteze aparatele şi echipamentele electrice.

interlink.ro

Pentru  limitarea  posibilelor  pagube  generate  de  vântul  puternic, parcarea  autovehiculelor  se  va  realiza  în  zone  ferite,  la  distanță sigură  față  de  copaci  sau stâlpi de electricitate.

  Ştirile InfoOradea sunt şi pe Facebook sau pe Google News

0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0