Coaliția pentru Familie organizează o Adunare Publica în Piața Unirii, pentru modificarea Constituției
Stiri Oradea

Coaliția pentru Familie organizează o Adunare Publica în Piața Unirii, pentru modificarea Constituției

Coaliția pentru Familie, sustine ca 98% dintre români consideră că fericirea copiilor este deplină doar în familie, alături de un tată și o mamă. 3 milioane de români au semnat pentru protejarea acestui drept al copilului și pentru definirea familiei în Constituție.

Coaliția pentru Familie susținută de toate Cultele Creștine din România organizează o ADUNARE PUBLICĂ în Piața Unirii din Oradea, Sâmbătă 22 octombrie 2016 de la ora 11.00 pentru a cere instituțiilor statului român: Curtea Constituțională, Parlament, Guvern, Președinție să intervină pentru deblocarea procesului de pentru modificare a articolului 48 din Constituția României în sensul definirii familiei astfel:

“Familia se întemeiază pe căsătoria liber consimțită între un bărbat și o femeie, pe egalitatea acestora şi pe dreptul şi îndatorirea părinților de a asigura creșterea, educația şi instruirea copiilor.”

Coaliția pentru Familie solicită instituțiilor statului român: Curtea Constituțională, Parlament, Guvern, Președinție să organizeze odată cu alegerile parlamentare din 11 decembrie 2016 Referendumul pentru modificarea Constituției.

Coaliția pentru Familie, o mișcare civică fără personalitate juridică, independentă de orice partid politic și neafiliată confesional, sprijinită de toate cultele creștine din România, în numele celor 3 milioane de români care au semnat pentru revizuirea Constituției solicită instituțiilor statului român: Curtea Constituțională, Parlament, Guvern, Președinție  să organizeze odată cu alegerile parlamentare din 11 decembrie 2016 referendumul pentru modificarea constituției. Următorul pas democratic este referendumul pentru firescul familiei.

Citeste stirile offline, oriunde si oricand! Descarca GRATUIT aplicatia infoOradea din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.