Clubul Rotaract Oradea lanseaza si in 2017, proiectul caritabil “Jos textila, întoarce fila!”
Evenimente

Clubul Rotaract Oradea lanseaza si in 2017, proiectul caritabil “Jos textila, întoarce fila!”

Clubul Rotaract Oradea continuă și în 2017 proiectul caritabil “Jos textila, întoarce fila!”, proiect ce își propune strângerea de haine în vederea sprijinirii familiilor cu dificultăți financiare.

Acesta se va desfășura în perioada 10 -11 iunie, între orele 12:00-20:00, în incinta Moszkva Kávézó, unde orădenii sunt invitați să renunțe la hainele pe care nu le mai folosesc, indiferent de vârstă sau mărime, acestea urmând a fi oferite de către organizatori persoanelor cu posibilități materiale reduse, de la centre de copii cu dizabilități și familii aflate în dificultate, pană la cămine de bătrâni.

Bunătatea participanților va fi răsplătită prin cărți din domenii diferite, însoțite de semne de carte hand-made. Mai mult decât atât, orădenii vor putea participa, pe parcursul celor două zile, și la o serie de activități destinate tuturor vârstelor. Cât timp cei mici se vor bucura de un program divers, ce include pictură, desen și diferite jocuri ale copilăriei, cei mari se vor putea relaxa jucând diferite tipuri de boardgames.

În plus, se vor putea achiziționa la fața locului și bilete de participare la Pub Quiz-ul cu premii ce va avea loc în 10 iunie, începând de la orele 18:00. Înscrierea se poate face până la ora 12:00, în ziua Quiz-ului, iar câstigatorii vor fi  premiați pe loc. Totodată, în 11 iunie va avea loc momentul artistic „CITIȚI! moment în picioare cu Anda Tămășanu”, cu începere de la orele 18:00, urmat de 2 concerte live susținute de Tudor Manea, de la 18:45, și Lucian & Oliver, de la 19:30. Detalii pe eveniment

Conceptul târgului de carte Haine cu Povești își propune să crescă setea de lectură prin diversitatea și calitatea cărților primite de la edituri, în urma parteneriatelor stabilite, într-un cadru plăcut și distractiv, încurajând îndeosebi tinerii să renunțe la un lucru superficial în favoarea unuia de valoare, descoperind altfel beneficiile cititului.