Clarificari privind locurile de munca disponibile in cadrul Spitalului Judetean din Oradea
Stiri Oradea

Clarificari privind locurile de munca disponibile in cadrul Spitalului Judetean din Oradea

Datorită faptului că s-au solicitat informații suplimentare cu privire la posturile scoase la concurs de către Spitalul Clinic Județean de Urgență Bihor, vă comunicăm următoarele:

Având în vedere modificările structurii organizatorice a spitalului din 1 ianuarie 2023, împreună cu creșterea progresivă a ofertei de servicii medicale și crearea de noi structuri, există necesitatea completării numărului de personal aferent unei bune părți a structurilor medicale și de deservire aflate la nivelul spitalului.

Nevoia de completare a numărului de personal este justificată și de vacantarea recentă a unor posturi, datorită pensionării unor angajați ai spitalului.


Citeste si: Spitalul Judetean Oradea face angajari. Vezi ce posturi sunt disponibile


Cu privire la volumul de pacienți, acesta a crescut semnificativ în ultima perioadă. Așadar în aprilie 2022, au fost 4660 de pacienți externați în regim de spitalizare continuă și 2934 de pacienți externați în regim de spitalizare de zi. Comparativ, în aprilie 2023 s-au înregistrat 5394 de cazuri în regim de spitalizare continuă și 4014 de cazuri în regim de spitalizare de zi.

În februarie 2022, la unificare, conform statului de funcții al spitalului, spitalul avea un număr total de 5572.5 posturi. În momentul de față, spitalul are un număr total de 4862 de posturi, ceea ce presupune o reducere de 710.5 posturi, comparativ cu anul precedent.

În momentul de față, din totalul de 4862 de posturi disponibile din statul de funcții, sunt ocupate doar 4416.5.

Ne găsiți și pe Google News