Circul International revine in Oradea cu un nou show de senzatie. Distractie, adrenalina si virtuozitate pentru toate varstele
Evenimente

Circul International revine in Oradea cu un nou show de senzatie. Distractie, adrenalina si virtuozitate pentru toate varstele

Circul international revine in Oradea, in perioada 7-24 martie, in parcarea Auchan, langa magazinul Jumbo, de miercuri pana duminica de la ora 18:00.

Dupa succesele din 2022 si 2023, artistii Circului International se intorc in 2024 la Oradea, cu o noua serie de spectacole grandioase, la care copiii vor avea ocazia sa se bucure de personajele indragite din desene animate, dar si „motociclisti in globul mortii”, acrobatii și numere de dresaj cu animale domestice.

La spectacolele Circului International va asteapta, asa cum deja v-au obisnuit, numere mondiale cu artisti din peste 10 tari, jongleori, clowni, cascadori, dresori, acrobati, muzica originala interpteata live si acrobatie de mare virtuozitate pe role.

De asemenea, spectatorii vor fi delectati de prezenta Omului cu muschi de otel, intr-un uimitor numar de forta si echilibristica.

Clownii Bozo si Francesco si masina lor buclucasa, va vor distra pe parcursul showului.

Iubitorii de adrenalina vor putea sa se delecteze cu numere executate in „Roata Mortii”.

In plus, ca de fiecare data, nu vor lipsi numerele de dresura cu catelusi, ponei, cai si porumbei.

Copiii il vor putea intalni pe Spiderman pe motocicleta, cu o acrobatie la inaltimea cupolei.

Nu va lipsi, nici showul „Globul Mortii”, in care cascadorii motocilcisti de peste hotare isi vor risca viata in arena, intr-un show complet senzational.

Circul International va asteapta, intr-un cort incalzit, cu mic, cu mare, in fiecare zi de la orele 18:00, timp de 2 ore, in parcarea de la Auchan, in perioada 7-24 martie 2024. Exceptie vor face zilele de luni si marti cand nu sunt spectacole.

Biletele se pot achiztiona doar la Caseria Circului

Ne găsiți și pe Google News