Circul Bellucci vine la Oradea incepand cu 11 aprilie
Evenimente

Circul Bellucci vine la Oradea incepand cu 11 aprilie

După succesul întregistrat în emisiunile „Serviţi vă rog”,”Românii au talent” şi „La Măruţă”, Circo Acquatico Bellucci se întoarce în România cu un nou concept circ şi teatru. 

Cu o experienţă vastă în lumea circului şi în urma reglementările legale care interzic animalele la circ s-au reinventat iar directorul artistic ,Sandy Medini a gîndit formula perfectă pentru a atrage publicul sub cupola circului într-un spectacol plin de magie ,culoare ,sunet şi acrobaţii.

Familia Belluci Medini au făcut o investiţie majoră schimbând practic conceptul de „cort” sau „cupolă” în unul de sală de spectacole.Cortul este încălzit ,lumina şi sunetul fiind la cele mai înalte standarde ,băncuţele au fost înlocuite cu scaune,peste o mie de locuri iar scena se ridică de la nivelul solului pentru o vizibilitate optimă din toate zonele.

Având o colaborare cu Cirque du Soleil, vin în faţa publicului cu o ofertă imbatabilă în ceea ce priveşte actul artistic,costumele şi prestaţia artiştilor de pe scenă.

Program si preturi:

  • Luni  – vineri spectacole de la orele 18:30
  • Sâmbătă la orele 15:30 si orele 18:30
  • Duminica la orele 11:30 si orele 15:30

Showul dureaza  o ora si 40 de minute

  • LOJA GALAXIA -ADULT 50 lei COPIL 40 lei
  • ZONA CRIPTON -ADULT 40 lei COPIL 30 lei
  • ZONA UNIVERS – ADULT 35 lei COPIL 25 lei

Pentru cei mici este o reală plăcere să întâlneascăeroii preferaţi precum IRON MAN, BATMAN, JOCKER, SUPERMAN, THANOS, WONDERWOMAN, CATWOMAN, REGELE GALAXY, SUPERGIRL, CAPTAIN AMERICA, THOR, BUMBLEBEE, în costume realizate de cei care le produc pentru parcurile de distracţie celebre din întreaga lume.

În pauze copii pot interacţiona direct cu personajele şi pot pleca acasă cu fotografii. 

Activităţile Circului şi toate noutăţile le găsiţi accesând pagina de Facebook CIRCO AQUATICO BELLUCCI ,iar biletele se pot achiziţiona de pe platforma entertix.ro

loading...