Cine este vinovatul in cazul accidentului mortal, din aceasta dimineata, de pe Calea Clujului din Oradea
Stiri Oradea

Cine este vinovatul in cazul accidentului mortal, din aceasta dimineata, de pe Calea Clujului din Oradea

Luni, 29 noiembrie a.c., la ora 05.40, pe strada Calea Clujului din municipiul Oradea, un bărbat de 40 de ani, din municipiul București, în timp ce  conducea o autoutilitară dinspre strada Dragoș Vodă înspre localitatea Oșorhei, nu a respectat semnificația culorii semaforului electric aflat în funcțiune, a trecut pe culoarea roșie și a intrat în coliziune cu un autobuz, condus de un bărbat de 57 de ani, din comuna Biharia, pe culoarea verde a semaforului electric.

La fața locului s-au deplasat pompierii de tip I și tip II , cu autospecială grea de descargerare, o autospecială de lucru cu apă și spumă, o ambulanță SMURD tip 2 și un echipaj de terapie intensivă mobilă.
 
Echipajul de descarcerare ajuns la fața locului a descarcerat șoferul autoutilitarei dar din nefericire bărbatul prezenta leziuni incompatibile cu viața, medicul a declarar decesul acestuia.
 
Șoferul autobuzului care prezenta răni usoare a fost asistat medical si a fost transortat la spoitalul judeteanm din Oradea.
 

Polițiștii Biroului Rutier Oradea continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor producerii accidentului rutier.

 
 
  Ştirile InfoOradea sunt şi pe Facebook sau pe Google News