Cinci persoane au murit si un copil de 8 ani a fost ranit, intr-un accident grav, petrecut azi noapte
National

Cinci persoane au murit si un copil de 8 ani a fost ranit, intr-un accident grav, petrecut azi noapte

Cinci persoane au murit, iar un copil de opt ani a fost rănit, în noaptea de luni spre marţi, după ce maşina în care se aflau a ieşit de pe un drum naţional din judeţul Timiş şi s-a rostogolit zeci de metri, relatează Mediafax

Poliţiştii au constatat că în autoturism erau înghesuite 6 persoane. Singurul care a supravieţuit accidentului este un copil de 8 ani, care stătea în braţele părinţilor.

Scenele de groază s-au derulat puţin înainte de miezul nopţii, între localităţile Uivar şi Pustiniș, din judeţul Timiş.

Eu am fost cu ei, însă ei au rămas aici la Pustiniș la pizza ca să mănânce o pizză şi de acolo or plecat să vină după noi”, povestește cumnatul șoferului.

Potrivit anchetatorilor, şoferul a venit cu viteză mare, nu a virat în curbă şi a lovit o şină de cale ferată. În urma impactului maşina a ajuns în câmp, citat de siteul stirileprotv.ro.

În urma accidentului au rezultat şase victime, cinci decedaţi, respectiv o femeie şi patru bărbaţi cu vârste cuprinse între 26 şi 50 de ani, şi un minor de opt ani, care a fost rănit şi transportat la spital”, a transmis Aurora Voicilă, purtător de cuvânt IPJ Timiş.

Foto: Mediafax

  Ştirile InfoOradea sunt şi pe Facebook sau pe Google News