CFR Calatori lanseaza, incepand de azi, “Trenurile Soarelui”. Cu ce pot ajunge oradenii la mare
Stiri Oradea

CFR Calatori lanseaza, incepand de azi, “Trenurile Soarelui”. Cu ce pot ajunge oradenii la mare

CFR Calatori anunta ca, incepând de vineri, 9 iunie 2017, intră în circulație Trenurile Soarelui, programul estival de transport al CFR Călători. Timp de trei luni, până la data de 10 septembrie, peste 40 de trenuri vor asigura legături din toată țara către Delta Dunării şi staţiunile de la Marea Neagră.

CFR Călători a pregătit un program special al trenurilor pentru ca toate regiunile ţării să poată fi conectate cu destinaţiile de vacanţă cele mai căutate în perioada verii.

Astfel, din Oradea, va pleca trenul InterRegio 1932, la ora 19:12, urmand sa ajunga la Constanta a doua zi la ora 11:18, iar la Mangalia la ora 13:05, iar intoarcerea se va face cu trenul InterRegio 1931, ce va pleca din Mangalia la ora 16:15 cu oprire in statiile de pe litoral, inclusiv Constanta, de unde va pleca spre Oradea la ora 17:59, urmand  sa ajunga la destinatie a doua zi la ora 09:44.

Trenul circula cu o frecventa zilnica

Trenurile InterRegio sunt dotate cu instalații de climatizare și alte facilități. De asemenea, în unele vagoane din Trenurile Soarelui pasagerii pot beneficia de wifi gratuit și de servicii bar-bistro (înghețată, cafea, bauturi alcoolice și nealcoolice, snacks-uri).

Biletele de tren sunt accesibile tuturor prin gama variată de reduceri disponibile. Pentru serviciile cuprinse în programul special estival sunt valabile toate facilitățile de călătorie acordate prin legi sau hotărâri de guvern în vigoare.

Facilitati pentru persoanele cu dizabilitati, oferite de CFR

Persoanele cu dizabilități motorii au posibilitatea de a se deplasa mai ușor cu trenul spre și dinspre litoral, beneficiind din partea CFR Călători de servicii gratuite de asistență (rezervarea locurilor speciale, însoțire în incinta stației, asistență la urcare/coborâre în/din tren și asistență la bordul trenului). Pasagerii trebuie să completeze, cu minimum 48 ore înainte de plecare, un formular care este disponibil online și la casele de bilete, pentru trenuri care au plecări/sosiri din/în marile gări.

 

loading...