Centru nou de vaccinare Pfizer in Osorhei, incepand de maine
Stiri Bihor

Centru nou de vaccinare Pfizer in Osorhei, incepand de maine

noriel.ro

Având în vedere necesitatea creșterii capacității de vaccinare a populației în județul Bihor și adresabilitatea crescută a bihorenilor la vaccinare, Direcția de Sănătate Publică Bihor, Instituția Prefectului – Județul Bihor și Primăria Comunei Oșorhei au făcut demersuri pentru suplimentarea fluxurilor de vaccinare din Județul Bihor, prin deschiderea unui centru de vaccinare, amplasat în localitatea Oșorhei, str. Principală nr. 71 (fosta clădire a primăriei Oșorhei, situată la drumul european E60).

Centrul va funcționa zilnic în intervalul orar 08.00-20.00 și va dispune de un flux de vaccinare cu serul produs de compania Pfizer. Vaccinarea se poate realiza atât prin planificare în Platforma RoVaccinare (la adresa https://vaccinare-covid.gov.ro/platforma-programare/), cât și fără planificare (prezentarea la centrul de vaccinare doar cu buletinul și în limita dozelor disponibile).

Menționăm faptul că în România vaccinarea împotriva SARS-CoV-2 este voluntară și gratuită. Vaccinarea este soluția optimă pentru revenirea la o viață normală, într-un mediu favorabil și sigur.

decathlon.ro