Ce spune politia in cazul accidentului tragic, de astazi, de la Uileacul de Cris, soldat cu 2 morti si 7 raniti
Stiri Bihor

Ce spune politia in cazul accidentului tragic, de astazi, de la Uileacul de Cris, soldat cu 2 morti si 7 raniti

Joi, 1 august a.c., la ora 06.17, pe D.N. 1, în localitatea bihoreană Uileacul de Criș, un bărbat de 42 de ani, din localitatea Dondușeni Cernoleuca, Republica Moldova, în timp ce conducea un microbuz pe direcția Tileagd – Oradea, într-o curbă deosebit de periculoasă la dreapta, marcată și semnalizată corespunzător, a efectuat în mod neregulamentar manevra de depășire, a pătruns pe sensul opus de circulație și a intrat în coliziune frontală cu un autotren cu semiremorcă, condus din sens opus de un bărbat de 50 de ani, din comuna Brădești, județul Dolj. În urma impactului, micobuzul a ricoșat într-un autoturism oprit în afara părții carosabile.

În urma accidentului rutier, conducătorul microbuzului și un bărbat de 33 de ani, din Republica Moldova, pasager în micobuz au suferit leziuni care le-au provocat decesul. De asemenea, conducătorul autotrenului, o femeie și cinci barbați, toți din Republica Moldova, pasageri în microbuz, au suferit diverse leziuni, pentru îngrijirea cărora au fost transportați la spital.

Polițiștii rutieri bihoreni continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor producerii accidentului rutier.