Cati bani faci din videochat in primele luni la Studio 20?
Diverse

Cati bani faci din videochat in primele luni la Studio 20?

Pentru a atrage modele de calitate, Studio 20 stie ca factorul financiar este extrem de important. Asa ca, incepand cu 1 septembrie 2017, toate tinerele dornice sa lucreze in acest domeniu beneficiaza de un venit minim garantat de 1.000 de dolari, in primele 3 luni de la angajare, indiferent de castigurile lor pe siteurile pe care isi desfasoara activitatea. Astfel, acestea vor sti exact cati bani fac din videochat si nu vor mai duce grija zilei de maine.
model videochat
model videochat

Multe tinere care isi doresc o viata mai buna si sunt tentate sa devina modele online se intreaba deseori daca vor face multi bani din videochat in primele luni de activitate, cand nu au experienta. De cele mai multe ori, acestea nu se lamuresc nici la interviu, asa ca ezita sa puna bazele unei cariere in acest domeniu. De aceea, Studio 20, cel mai mare studio de videochat din lume, a decis a ofere un venit minim de 1.000 de dolari tuturor tinerelor care se angajeaza de acum incolo intr-unul din sediile din Bucuresti, Oradea, Craiova, Ploiesti, Brasov, Timisoara sau Cluj-Napoca. Aceasta suma le va ajuta sa-si castige independenta financiara mult mai curand si sa le intareasca motivatia pentru a se dedica 100% acestei meserii, care le va aduce nu numai satisfactii profesionale, ci si personale.

Numeroase studiouri de videochat se lauda ca isi pot ajuta modelele sa castige foarte multi bani din videochat, insa Studio 20 este printre singurele care poate dovedi acest lucru. Orice persoana poate solicita, atat la interviu, cat si ulterior, dupa angajare, incasarile modelelor de la Studio 20 pentru a vedea cu ochii ei ca sumele foarte mari, de ordinul miilor de euro pe luna, sunt cat se poate de reale. Aceste venituri se datoreaza atat factorilor ce tin model (personalitate placuta, optimism, seriozitate, ambitie, perseverenta, aspect fizic agreabil, experienta etc.), cat si celor ce tin de Studio 20 (suport tehnic permanent, aparatura performanta, traineri de top, decoruri moderne si luxoase, atmosfera relaxanta, conditii de lucru excelente si promovare intensiva). Modelele noastre castiga nu numai bani din videochat, ci si din programe de afiliere si din siteurile personale. Practic, pentru aceste venituri, ele nu trebuie sa depuna niciun efort.

Pentru a afla cati bani din videochat castiga modelele Studio 20 in general poti discuta personal cu ele, intr-unul din sediile Studio 20 din tara sau din strainatate (SUA si Columbia). Acestea isi vor impartasi cu tine povestile lor de succes si vei intelege ca tot ceea ce ai de facut pentru o viata lipsita de griji financiare este sa devii si tu unul dintre ele.

interlink.ro

Cati bani poti face din videochat?

model videochat studio 20
model videochat studio 20

In primele trei luni la Studio 20, vei avea acest venit minim de 1.000 de dolari, indiferent de performantele tale, insa, ulterior, dupa ce capeti experienta si obtii cat mai multa expunere cu ajutorul nostru, poti castiga chiar si 25.000 de dolari pe luna, la fel ca modelele noastre de top: Sasha Red, Raquelle Diva, Devious Angel etc. La aceste venituri contribuie si sistemul nostru de recompensare a modelelor prin intermediul bonusurilor. Ele pot fi cumulate si pot ajunge pana la 65% din castiguri.

Pentru a castiga cat mai multi bani din videochat, Studio 20 ofera modelelor care cumuleaza 12 luni complete bonusuri de fidelitate, dar si posibilitatea de a accesa credite fara dobanda si fara comisioane direct de la companie, dupa 6 luni in echipa. In felul acesta, modelele pot sa-si achizitioneze casa si masina mult visate si sa-si faca operatiile estetice dorite. De asemenea, modelele debutante beneficiaza de sustinere financiara pentru cumpararea trusei de make-up si a garderobei. Studio 20 le plateste si le ofera cadou daca ele lucreaza in acest studio de videochat minim 3 luni. Un alt avantaj este participarea la cursuri individuale gratuite de limba engleza, machiaj si cultura generala, care le vor ajuta pe modele sa acumuleze noi informatii si sa-si perfectioneze aptitudinile.

Vino si tu sa inveti tainele acestei meserii de la o echipa de succes si sa te mandresti cu multi bani din videochat! Echipa noastra de profesionisti este alaturi de tine pentru a te invata totul despre acest domeniu si pentru a te ajuta sa-ti atingi potentialul maxim! Suna chiar acum la 0748.777.757 sau trimite un email angajari@studio20.ro si intra in contact cu un reprezentant Studio 20.

Ne găsești și pe Google News