Cate tipuri de imprimante second hand exista si care sunt avantajele lor
Diverse

Cate tipuri de imprimante second hand exista si care sunt avantajele lor

Iti doresti o imprimanta, dar nu vrei sa cheltui o suma foarte mare de bani pentru un produs nou? Solutia ideala este sa cumperi o imprimanta second hand. Daca alegi sa o achizitionezi de la un furnizor IT cu o experienta indelungata si numai recenzii pozitive din partea clientilor, vei beneficia de un produs fiabil, cu o durata de viata indelungata, un aspect si performante similare unora noi, insa la un pret chiar si de 2-3 ori mai mic decat al acestora.

Astazi, piata de imprimante second hand este foarte ofertanta, atat din punctul de vedere al producatorilor, cat si al modelelor. Din acest articol, vei afla ce imprimante second hand se regasesc in oferta Interlink, furnizor de echipamente IT second hand si refurbished inca din 1997.

  1. Imprimante second hand color

Imprimantele cu laser color ofera un volum foarte mare de printare si o calitate ireprosabila a textelor. In plus, costurile de functionare sunt reduse, iar viteza de tiparire este mai mare decat in cazul imprimantelor matriceale. Imprimantele second hand cu laser color ii satisfac chiar si pe cei mai exigenti clienti, iar tu vei fi atat de incantat de rezultate incat nu vei sesiza nicio diferenta fata de un produs nou.

Branduri disponibile la Interlink: HP, Kyocera, Lexmark, Samsung.

interlink.ro
  1. Imprimante second hand monocrom 

Nu toata lumea are nevoie de imprimante color, cu atat mai mult cu cat nu vei utiliza acest dispozitiv pentru printarea de fotografii, ci doar pentru contracte de munca, referate, eseuri sau alte documente de acest tip. Imprimantele monocrom sunt recomandate pentru un numar mare de utilizatori, fiind mai ieftine decat cele color si mai rapide decat cele matriceale. Poti utiliza banii astfel economisiti pentru a extinde garantia standard a unei imprimante second hand de la 12 Luni pana la 5 ani.

Branduri disponibile: Brother, Dell, Epson, HP, Kyocera, Lexmark, Ricoh, Samsung, Xerox.

  1. Imprimante second hand multifunctionale

Achizitionand o imprimanta multifunctionala, economisesti spatiu si bani. De ce sa inghesui biroul cand poti avea o imprimanta, un copiator, un fax si un scanner, toate intr-un singur produs? Fa o alegere inspirata si cumpara o imprimanta multifunctionala, cea mai potrivita din punctul de vedere al raportului calitate-pret.

Branduri disponibile: Brother, Epson, HP, Kyocera, Lexmark, Samsung, Xerox.

  1. Imprimante second hand matriceale

Imprimantele matriceale utilizeaza pentru scriere o tehnologie bazata pe impact: un element sub forma de ac cu varful rotunjit este actionat magnetic, lovind o banda textila impregnata cu cerneala, care ajunge in contact cu hartia. Aceste echipamente IT sunt rapide si robuste si pot ajunge chiar si pana la 500 de caractere tiparite pe secunda. In plus, consumabilele acestor imprimante au o durata de viata lunga si preturi reduse. Imprimantele matriceale sunt utilizate de obicei pentru facturi, formulare, dar si la casele de marcat din supermarket-uri, majoritatea fiind monocrome.

Branduri disponibile: Epson, Wincor Nixdorf.

Imprimanta second hand - Interlink
Imprimanta second hand – Interlink

Daca alegi sa achizitionezi imprimante second hand de la Interlink, vei beneficia de urmatoarele avantaje:

  • garantie standard de 12 Luni care poate fi prelungita pana la 5 ani;
  • transport gratuit la comenzi a caror valoare depaseste suma de 150 de Lei;
  • livrare rapida in maximum 48 de ore in toata tara;
  • un credit de 5% din valoarea oricarei comenzi online, pentru a cumpara noi produse de pe site;
  • drept de retur in 60 de zile.
  Ştirile InfoOradea sunt şi pe Facebook sau pe Google News