Cat mai tine canicula!? Vezi cum va fi vremea in Oradea, in saptamana 17-23 iulie 2023
Vremea

Cat mai tine canicula!? Vezi cum va fi vremea in Oradea, in saptamana 17-23 iulie 2023

Potrivit datelor primite de la meteorologi si a modelolor actuale, vremea, in judetul Bihor, in saptamana 17-23 iulie 2023 va ramane calduroasa, caniculara la inceput, apoi se va mai racori spre sfarsitul saptamanii. Temporar, de marti incolo sunt posibile ploi cu caracter de aversa, insotite de descarcari electrice si grindina.

Luni, vremea va fi predominant frumoasa si deosebit de calda, chiar caniculara, iar indicele de disconfort termic va depasi 80 de unitati, Maxima zilei va urca la 35ºC, in timp ce minima va cobori la 21ºC.

Marti, vremea va ramane calda, caniculara la amiaza, cand maxima va urca la 33ºC. Vantul se va intensifica din sector N, in partea a doua a zilei. Minima  va cobori la 19ºC.

Miercuri, temperatura aerul va marca o scadere usoara, iar pe fondul unui cer mai mult noros si a ploilor ce sunt asteptate in partea a doua a zilei, maxima nu va trece de 30ºC. Noaptea, temperatura aerului va ajunge la valoarea de  19ºC.

Joi, vremea va ramane calda, dar umeda in prima parte a zilei. maxima va urca pana la 30ºC, iar minima va cobori spre valoarea de 18ºC. Temporar va ploua, mai ales in prima parte a zilei.

Vineri, vremea va ramane calda, cu un cer mai mult senin. Maxima se va situa in jurul valorii de 30ºC, iar minma va cobori panala 18ºC. Sprea seara sunt asteptate ploi.

Sambata, vremea va fi inchisa si umeda, temporar va ploua pe tot parcursul zilei, cu sanse mai mari dimineata si seara. Maxima nu va trece ed 30ºC, iar minima va fi de 17ºC.

Duminica, cerul va fi noros, in prima parte a zilei, cand si polile isi vor face aparitia. Maxima va cobori sub 30ºC, iar minima  va ajunge la valoarea de 16ºC.

In functie de intensitatea maselor noroase este posibil ca ANM sa emita avertizari  de vreme rea, ce va consta in furtuni si grindina, vom reveni cu actualizari sa avertizari

Ne găsiți și pe Google News