Caritas Eparhial Oradea a obtinut „Premiul 1” la Gala Societatii Civile, cu proiectul „Prieteni pentru un zâmbet”
Stiri Oradea

Caritas Eparhial Oradea a obtinut „Premiul 1” la Gala Societatii Civile, cu proiectul „Prieteni pentru un zâmbet”

Luni, 12 iunie 2017, un reprezentant al Asociației Caritas Eparhial Oradea a participat la Gala Societății Civile care a avut loc la Teatrul Național din București. A fost un eveniment deosebit, deoarece s-a sărbătorit cea de-a XV-a ediție a Galei.

Gala Societății Civile este cel mai amplu proiect care promovează și premiază activitatea sectorului non-profit, neguvernamental din Romania (asociații, fundații, federații, grupuri de inițiativă, persoane fizice cu inițiativa civică).

Asociația Caritas Eparhial Oradea, a înscris în competiție la secțiunea programe, proiectul Prieteni pentru un zâmbet. Scopul programului este de a-i ajuta pe micii pacienți internați la Spitalul Clinic Dr. Gavril Curteanu din Oradea să treacă peste suferință și tratamente, un proiect continuu al asociației, încă din 2006.

Cu ajutorul voluntarilor, programul Prieteni pentru un zâmbet a avut continuitate în toți acești ani. Voluntarii noștri sunt cei care reușesc să aducă, de fiecare dată, zâmbete pe chipurile copiilor internați în spital și de aceea, noi, le mulțumim.

interlink.ro

Programul Prieteni pentru un zâmbet a intrat în competiție alături de alte 13 programe din țară, iar juriul format din Cristian China-Birta, Liviu Chelcea, Monica Loloiu și Victoria Violeta Alexandru, a decis ca la ediția aniversară a Galei Societății Civile, Asociația Caritas Eparhial Oradea să obțină Premiul I – Secțiunea Programe pentru proiectul Prieteni pentru un zâmbet.

În acest an, la ediția aniversară a Galei Societății Civile, s-a mulțumit cui trebuie. S-a mulțumim oamenilor pentru implicarea lor, în toate sectoarele societății civile. Și de aceea, Asociația Caritas Eparhial Oradea, mulțumește cui trebuie: Oamenilor.

Ne găsești și pe Google News