Care sunt agențiile de pariuri online care oferă promoții și pachet de bun venit?
Diverse

Care sunt agențiile de pariuri online care oferă promoții și pachet de bun venit?

În cazul în care te-ai hotărât să îți deschizi un cont nou la o casă de pariuri online sau pur și simplu vrei să încerci să joci la o alta, venim în ajutorul tău. Unul dintre criteriile cele mai căutate de pariori, atunci când aleg casa de pariuri la care vor să joace, este legat de beneficiile oferite de aceasta în momentul înregistrării. În acest articol vă vom prezenta care sunt agențiile de pariuri online ce oferă bonusuri sau pachete noilor utilizatori.

Tipurile de promoții de bun venit!

Multe dintre agențiile de pariuri oferă bonus de bun venit pentru pariurile online. Acest pachet este oferit utilizatorilor nou-înregistrați, o singură dată, atunci când își deschid un cont nou și efectuează prima depunere.

Bonusurile oferite de casele de pariuri online sunt de mai multe feluri, după cum urmează:

decathlon.ro

Pariul fără risc – atunci când plasezi primul pariu, dar acesta este pierzător, primești înapoi suma pe care ai mizat-o sub formă de bonus. Dacă dorești să o retragi trebuie să rulezi suma de un anumit număr de ori, în funcție de oferta casei de pariuri;

Bonus din suma depusă – acest tip de recompensare se referă la următorul lucru: atunci când depui o anumită sumă de bani în contul tău deschis la casa de pariuri la care ai ales să joci, primești un bonus echivalent cu un procent din suma depusă – de obicei 50% sau 100%. În funcție de ofertă, acest bonus îți este creditat imediat sau după ce rulezi de un anumit număr de ori prima depunere. La fel ca la primul tip de bonus, pentru a retrage suma trebuie să te supui anumitor termeni și condiții;

Freebet – acesta este un pariu oferit de casa de pariuri pe care trebuie să-l mizezi pe un eveniment, integral. Dacă acesta este câștigător, vei păstra profitul obținut, miza ne mai fiind creditată în contul tău;

Bonusuri combinate – există case de pariuri online ce oferă noilor clienți pachete de bun venit ce sunt formate din tipurile de bonusuri de mai sus.

Care este cel mai bun bonus de bun venit?

pariurix-infooradea

Este dificil să stabilești care sunt cele mai bune bonusuri oferite de agențiile de pariuri. Atunci când faci un astfel de top trebuie să te ghidezi după tipul de bonus oferit, condițiile la care este supus, valoarea bonusului sau oferta de pariuri pe care se poate realiza rulajul bonusului.

Fiecare dintre noi are, după cum bine știți, gusturi diferite. Acestă regulă se pune în aplicare și atunci când ne alegem casa de pariuri online la care vrem să jucăm. Însă nu trebuie să vă faceți griji, bonusurile sunt diverse, după placul fiecăruia. Depinde numai de preferințele voastre atunci când vă alegeți casa de pariuri online la care vreți să jucați.

De exemplu, unii pariori preferă pachetele de bun venit formate din bonusuri combinate, alții vor freebet, sau există acea categorie de pariori care nu vor să se supună unor termeni și condiții, și nu accesează niciodată bonusurile oferite. Pentru a afla toate detaliile dar și eventualele dedesubturi ale ofertelor și caselor de pariuri online licențiate în România la ONJN, cel mai bine ar fi să consulți recenziile și părerile celorlați pariori de pe site-ul celei mai mari și mai active comunități de pariori din România.

Advertorial