Caravana cu Medici va fi in acest weekend la Pietroasa. Pacientii vor beneficia de evaluare medicala si consultatii gratuite
Stiri Bihor

Caravana cu Medici va fi in acest weekend la Pietroasa. Pacientii vor beneficia de evaluare medicala si consultatii gratuite

Medicul oradean, dr Andrei Costea, fondatorul Caravanei cu Medici, fliliala Bihor, a strans din nou o echipa multidisciplinara din toata tara, cu care va oferi consultatii gratuite intr o zona defavorizata de accesul facil la servicii medicale, la poalele muntilor Apuseni.

Dupa ce ne am bucurat de un impact pozitiv si bucuria oamenilor consultati la caravana precedenta, din comuna Rosia, Bihor, pornim cu forte proaspete si acelasi entuziastm pentru cea de-a doua editie a filialei Bihor la o noua editie a proiectului „Caravana cu Medici”, ce va avea loc in acest weekend in comuna Pietroasa, judetul Bihor.

Originar din Ploiesti, absolvent al facultatii din Brasov, a ajuns in Oradea si a simtit ca aici ii e locul, dupa ce a gasit mentori, iubitori de viata si natura pe care a dorit sa i urmeze.
Astfel dupa ce in 1 octombrie au recoltat probe pentru infectii, anemii, diabet, screening de cancer si multe alte analize complexe, in 8 si 9 Octombrie vor oferi consultatii gratuite si cursuri de educatie medicala pentru copii si adultii din satele comunei Pietroasa.

Pacientii vor beneficia de o evaluare medicala, consultatii de cardiologie, boli interne, neurologie, stomatologie, O.R.L., ecografie generala, tiroida, cardiaca, dermatologie, urologie, pediatrie, oftalmologie, medicina de urgenta, totalizand peste 10 specialitati si aparatura medicala demna de spitale de rang european.

Caravana se desfasoara cu sprijinul sponsorilor nationali, locali, dar si al primariei Pietroasa, oameni interesati de sanatatea mediului rural, uniti de viziunea dr Costea, medic urgentist, atestat in salvari montane si speologice, care isi indreapta atentia spre locurile de suflet ce l au format ca om si medic.

  Ştirile InfoOradea sunt şi pe Facebook sau pe Google News