CAO 1910 debuteaza cu o victorie impotriva celor de la Inter Astileu pe teren propriu (FOTO)
Sport

CAO 1910 debuteaza cu o victorie impotriva celor de la Inter Astileu pe teren propriu (FOTO)

Sloganul “Renastem Impreuna” se pare a fi fost unul bine gandit de catre cei implicati in proiectul CA Oradea, mai exact dupa spusele lor, se doreste implicarea in numar cat mai mare a suporterilor, de aceea au luat decizia de a ii aduce pe oameni la stadion sa sustina fiecare aceasta echipa prin achitarea biletului de intrare care este doar 10 RON, o suma modesta tinand cont ca acesti bani vor merge strict catre echipa!

Meciul s-a disputat sambata, pe stadionul Iuliu Bodola din Oradea, lovitura de începere a fost dată de suporter al legendarului CAO., domnul Magyari Imre (73 de ani), în aplauzele spectatorilor din tribuna care au venit la meci in numar destul de mare.

Jucatorii echipei gazda au jucat prudent primele 10 minute, dupa care la indemnul dl antrenor, de a face presing mai mare, au deschis jocul si in minutul 13 Ionut Rat a prins un sut puternic spre poarta deschizand scorul dupa ce mingea a lovit trasversala portii. 1-0 CA Oradea, pana la pauza jucatori antrenati de F. Farcas au dominat meciul si au reusit sa mai marcheze de 4 ori prin doua duble ale lui Leo Jurca si Emil Popa, cel din urma marcand unul din goluri printr-o executie delicata cu „calcaiul”.

Dupa pauza nu s-au schimbat prea multe in jocul oaspetilor si echipa care domina mai mult era CAO , de aceea si scorul final a fost 7-0 , goluri inscrise de catre Remus Pasca si Marian Mihut.

Echipele de start au fost urmatoarele:

CAO 1910: Egri – G. Mangra, Man, Panti, E. Ţîrtea, Ad. Balog (61 M. Mihuţ), D. Sabău (46 D. Costea), I. Raţ (77 Cârjan), Haş (cpt), L. Jurca (68 R. Paşca), E. Popa (75 Laszlo). Antrenor: Florin Farcaş

Inter: Şt. Groze – Fl. Lazăr (cpt., 62 Bonta), Ad. Chiş, E, Sârca, G. Cocoş (46 Dărăban), C. Olar, Şipoş, T. Oprea (46 Magui), I. Coste (46 C. Costea(, Al. Munteanu, C. Dumiter. Antrenor: Călin Iacob

Arbitri: George Blaj – Cristian Demian şi Alex Belenesi.