Cand drogurile iti schimba viata! Bihorean depistat drogat la volan pentru a doua oara in 2 luni
Stiri Oradea

Cand drogurile iti schimba viata! Bihorean depistat drogat la volan pentru a doua oara in 2 luni

Miercuri, 23 august a.c., la ora 15.25, pe Calea Clujului din municipiul Oradea, polițiștii Biroului Rutier Oradea au depistat în trafic un bărbat de 50 de ani, din comuna Lugașu de Jos,  județul Bihor, în timp ce conducea un autoturism.

În urma testării preliminare de drog, al cărei rezultat a fost pozitiv, există suspiciunea că bărbatul ar fi consumat substanțe cu efect psihoactiv.

Totodată, polițiștii rutieri orădeni au constatat că bărbatul de 50 de ani avea suspendat dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice, din cursul lunii iunie a.c., fiind cercetat penal după ce a fost depistat în trafic, pe raza municipiului Oradea, tot în timp ce conducea sub influența substanțelor psihoactive.

Acestuia i-au fost prelevate probe biologice în vederea stabilirii prezenței în organism a substanțelor cu efect psihoactiv.

În cauză a fost întocmit dosar penal, iar în urma administrării probatoriului, polițiștii Serviciului Rutier l-au reținut pe bărbatul de 50 de ani, pentru 24 de ore, în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Bihor.

Polițiștii rutieri bihoreni continuă cercetările în cauză sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Oradea, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul de către o persoană căreia exercitarea dreptului de a conduce i-a fost suspendată și conducerea unui vehicul pe drumurile publice sub influența unor substanțe psihoactive.

Ne găsiți și pe Google News