Calificare la turneul semifinal 2 pentru echipa U15 a LPS Bihorul Oradea
Sport

Calificare la turneul semifinal 2 pentru echipa U15 a LPS Bihorul Oradea

In seria semifinala F ce si-a consumat duelurile incepand de vinerea trecuta la sala Scolii Gimnaziale Dacia din Oradea, „sperantele” au reusit sa incheie pe treapta a doua, asigurandu-si astfel prezenta in ultimul turneu de calificare in Final 8. Cu 3 victorii si o singura infrangere, fetele noastre isi depasesc recordul sezonului 2022-2023 (locul 21 din 54 echipe inscrise), avand deja loc intre cele mai bune 14 echipe din tara (din 77 participante).

Dupa ce in prima sesiune am avut etapa libera, am debutat cu meciul pe care l-am asteptat mai bine de un an, impotriva mai vechilor cunostinte din oras, gazdele de la Super Volei. Adversarele noastre intrau in meci cu avantajul moral din sezonul trecut in care am reusit sa castigam doar 1 punct in 4 intalniri directe. Fetele noastre au inceput ca din tun si au dominat primul act pe care l-au adjudecat fara probleme. Partea a doua, la fel ca a patra de altfel, a fost in dreptul gazdelor in urma unor servicii foarte eficiente. In al treilea set am preluat din nou conducerea pe fondul unui joc extrem de precis, plin de agresivitate la blocaj si de precizie la constructia atacului.
In setul decisiv am reusit sa ne impunem in special datorita serviciilor eficiente si apararii colective ce a oferit sansa tragatoarelor sa inchida punctele in favoarea noastra.

Ziua de sambata a inceput cu duelul contra CSS Botosani. Partida se anunta complicata in contextul evolutiei moldovencelor in primele partide ale turneului. Am depasit in minimul de seturi, dar mai greu decat o arata scorul, o echipa artagoasa, pasionata si care s-a bucurat de fiecare moment din meci, indiferent de tabela.

Dupa amiaza am intalnit CSS Blaj in ceea ce reprezenta meciul cu biletele de turneu final pe masa. Din pacate, nu am reusit sa ne ridicam la nivelul aratat cu o seara inainte si fetele din Alba s-au impus fara ca noi sa putem lupta cu adevarat pentru puncte.

In partida ce a incheiat seria am dispus de Bega Timisoara. Am reusit sa ne regasim placerea de a juca si am putut sa oferim tuturor fetelor sansa de a contribui din teren la aceasta performanta.

In tribune s-au aflat aproximativ 100 de suporteri care si-au sustinut echipa favorita.

Rezultate detaliate:
LPS Bihorul Oradea – ACS Super Volei 2017 Oradea
3-2 (25-18, 8-25, 25-19, 16-25, 16-14)

Vă invităm să revedeţi meciul aici

LPS Bihorul Oradea – CSS Botosani
3-0 (25-12, 25-23, 25-20)
Vă invităm să revedeţi meciul aici

LPS Bihorul Oradea – CSS Blaj
0-3 (19-25, 19-25, 14-25)

Vă invităm să revedeţi meciul aici

LPS Bihorul Oradea – CSS Bega Timisoara
3-0 (25-12, 25-16, 25-11)
Vă invităm să revedeţi meciul  aici

Daca din teren fetele au condus majoritatea duelurilor, in ceea ce priveste sustinerea din tribune am castigat detasat grupa. Au contribuit din plin la energia si spiritul combativ familiile fetelor noastre, colegele mai mari de la U17 si U19 insotite de rude sau amici, colegele mai mici din generatia 2010-2011, precum si cei care ne-au fost alaturi dar nu se regasesc in grupurile mentionate. Cu peste 50 voci si tobele in spate, e o placere sa joci de fiecare data!

Clasament final:
1. CSS Blaj 12p 12-1
2. LPS Bihorul Oradea 8p 9-5
3. ACS Super Volei 2017 Oradea 7p 9-6
4. CSS Botosani 3p 3-9
5. CSS Bega Timisoara 0p 0-12

Ne găsiți și pe Google News