Bobonete (Bobita), Văncică (Celentano) si Rait (Dorel), vin la Oradea in doua spectacole pline de umor si glume
Evenimente

Bobonete (Bobita), Văncică (Celentano) si Rait (Dorel), vin la Oradea in doua spectacole pline de umor si glume

Comedy Weekend aduce la Oradea buna dispoziție și umorul de calitate alături de unii dintre cei mai “fierbinți” actori de comedie. Mihai Bobonete, Adrian Văncică, Mihai Rait, Cosmin Natanticu, Cătălin Neamțu, Micutzu și Marian Hâncu invită publicul orădean pe 13 Februarie 2017 la Teatrul Regina Maria la 2 spectacole inedite pline de umor și glume bune începând cu orele 18:00 și 20:30.

Mihai Bobonete și colegii lui vor propune de această dată 2 show-uri complet diferite, astfel că de la ora 18:00 spectatorii sunt invitați la “Spectacol de Improvizație cu trupa ImPro” (spectacol susținut de: Mihai Bobonete, Adrian Văncică, Mihai Rait, Cosmin Natanticu, Cătălin Neamțu, Micutzu și Marian Hâncu), urmând ca de la ora 20:30 scena să fie luată cu asalt de un spectacol veritabil “Stand-Up Comedy” (susținut de Mihai Bobonete, Adrian Văncică, Mihai Rait și Cosmin Natanticu).afis bobonete bancica rait oradea

“Comedy Weekend va debuta în 2017 cu o provocare pentru toți iubitorii de comedie, cu un maraton de glume bune și râsete, așadar abia așteptăm să vedem cum va reacționa publicul. Ne aflăm în fața unei premiere. Mihai Bobonete va susține 2 spectacole, unul de improvizație cu Trupa ImPro de la 18:00 și un spectacol de stand-up comedy cu actorii din serialul de comedie “Las Fierbinți” de la ora 20:30. Vă invităm să ne fiți alături la ambele show-uri, să râdem împreună și să ne bucurăm de 2 show-uri de excepție la Comedy Weekend.” – Flavia Ficu, Project Manager Comedy Weekend

Biletele pentru această ediție de Comedy Weekend au fost deja puse în vânzare la prețuri ce încep de la 55, iar pentru cei care își doresc să îi cunoască personal pe cei 7 comedianți, organziatorii au pus în vânzare un număr limitat de bilete cu acces meet&greet. Toți cei care își doresc să vadă un show adevărat de comedie sunt invitați să își achiziționeze biletele online de pe biletmaster.ro. De asemenea, publicul este invitat să urmărească și pagina oficială Comedy Weekend, unde sunt disponibile toate informațiile și noutățile referitoare la spectacole.

Boiler Plate

Comedy Weekend este un concept ce a debutat la Cluj-Napoca, și propune lunar o seară de umor de calitate în compania unora din cei mai buni umoriști ai momentului. Evenimentele sunt organizate de către agenția clujeană Why Not, o agenție de organizare de evenimente a cărei scop este de a face oamenii fericiți. Oricât de dificilă ar fi calea spre organizarea evenimentului perfect, întreaga echipă o va transforma și aceasta va deveni mult mai simplă. Why Not oferă soluții pentru organizarea de evenimente de guerilla, B2B, B2C dar și soluții de Marketing, Marketing Online și Horeca Marketing. La Why Not, orice idee devine posibilă, pentru că DE CE NU?

loading...