Blue Air zboara din nou de la Oradea. In acest weekend puteti achizitiona bilete la 9,99 euro
Stiri Oradea

Blue Air zboara din nou de la Oradea. In acest weekend puteti achizitiona bilete la 9,99 euro

Aeroportul Oradea împreună cu compania aeriana Blue Air anunță reluarea zborurilor pe ruta Oradea-București, începând cu 7 August 2020.

Cursa va fi operata cu o frecventa de 4 zboruri pe saptamana, in zilele de luni, miercuri, vineri si duminica, astfel:

  • Bucuresti – Oradea: 10:50-11:40
  • Oradea – Bucuresti: 12:25-13:15

Blue Air anunta ca in acest weekend se pot achizitiona bilete pentru ruta Oradea-Bucuresti, la tariful de 9,99 euro, in cadrul campaniei „Zboara in tara”. Acestia precizeaza ca acest tarif este valabil doar ion perioada 7 aughust 2020 – 27 martie 2021.

Aeroportul Oradea anunta ca, odata cu inaugurarea primul zbor Blue Air din Oradea in 2020, va fi inaugurat si si noul terminal al Aeroportului Oradea, care va deservi traficul de pasageri atat pentru curse interne cat si internationale.

interlink.ro

„La Blue Air, suntem bucuroși că, în condiții dificile pentru întreaga economie, putem susține și noi obiectivul de reconectare a României, punând la dispoziția antreprenorilor și a agențiilor de turism  rutele necesare pentru a-și putea gestiona eficient activitatea în aceste condiții.

Orice perioadă de criză aduce și oportunități, iar noi, la Blue Air, suntem hotărâți să le fructificăm pentru a crea un produs și mai atractiv pentru pasagerii noștri. La fel ca Amsterdam, care este o destinație pe care ne-o dorim de mult, sunt sigură că Oradea și Timișoara vor fi destinații apreciate în mod deosebit de către pasagerii noștri din segmentul corporate-antreprenorial, pe care suntem hotărâți să îl adresăm cu prioritate prin strategia noastră de re-poziționare comercială post-COVID.” – spune Oana Petrescu, CEO al Blue Air.

Ne găsești și pe Google News