Birta rocada cu Bolojan la Primaria Oradea. Bolojan va candidat la judet: „Vreau sa indreptam lucrurile si sa dezvoltam judetul”
Stiri Oradea

Birta rocada cu Bolojan la Primaria Oradea. Bolojan va candidat la judet: „Vreau sa indreptam lucrurile si sa dezvoltam judetul”

Primarul Ilie Bolojan a anuntat, intr-o declaratie transmisa live de InfoOradea, ca nu va mai candida  la alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Oradea, el urmand sa candideze pentru functia de presedinte al Consiliului Judetean Bihor, lasand Primaria Oradea pe mainile succesorului sau, Viceprimarul actual, Florin Birta.

Decizia a venit oarecum asteptat, in contextul in care si judetul Bihor are nevoie de dezvoltare, iar Ilie Bolojan este omul capabil sa dezvolte acest judet, pe modelul de administratie eficienta pe care a desfasurat-o atatia ani la municipiu.

Florin Birta, nu este un novice si niciun necunoscut in administratia locala, el fiind discipolul si omul de incredere a lui Bolojan, iar ca Viceprimar a dat startul mai mult proiecte de anvergura in Oradea.

A fost o onoare pentru mine să fiu primar al orașului Oradea timp de 12 ani și le mulțumesc orădenilor pentru încrederea pe care mi-au acordat-o. Dezvoltarea orașului depinde însă mult și de ce face Consiliul Județean. Am luat decizia să candidez la funcția de președinte al Consiliului Județean Bihor pentru a îndrepta lucrurile și, prin colaborarea cu Primăria Oradea, să asigurăm dezvoltarea în continuare a orașului, dar și a județului nostru. Viceprimarul Florin Birta a fost implicat anii aceștia în toate proiectele orașului, le cunoaște și am încredere că le va putea duce mai departe. Sunt convins că va gestiona bine funcția de primar„, a declarat Ilie Bolojan.

Stimați orădeni, dragi prieteni, vă mulțumesc pentru mesajele numeroase de încurajare primite după anunțul public al candidaturilor noastre, decizie luată după o analiză temeinică. Am ajuns la concluzia că este o șansă unică prin care Oradea își asigură continuitatea proiectelor, iar Bihorul schimbă ritmul dezvoltării și are șansa să își deschidă un nou capitol de prosperitate. Pentru noi ideea de echipă nu este ceva abstract, este un fapt empiric și o șansă pe care votul dumneavoastră o poate confirma cu aceeași încredere și cu același entuziasm care au făcut ca Oradea să devină un exemplu și un oraș atractiv.„, a declarat Viceprimarul Florin Birta

  Ştirile InfoOradea sunt şi pe Facebook sau pe Google News