Bihorean urmarit general, prins in Vama Sacuieni in timp ce se intorcea din strainatate
Stiri Bihor

Bihorean urmarit general, prins in Vama Sacuieni in timp ce se intorcea din strainatate

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Diosig-P.T.F Săcuieni au depistat şi predat autorităţilor competente un bărbat, căutat de autorităţile române pentru executarea unei pedepse privative de libertate de un an, pentru săvârşirea infracţiunii de conducerea unui vehicul fără a poseda permis de conducere.

 În data de 26.02.2019, în jurul orei 17.50, la Punctul de Trecere a Frontierei Săcuieni, s-a prezentat pentru a efectua controlul de frontieră, pe sensul de intrare în țară, cetăţeanul român V.I., în vârstă de 31 de ani, domiciliat în judeţul Bihor.

          În momentul efectuării verificărilor specifice, poliţiştii de frontieră au constatat că pe numele persoanei era emis, de către autorităţile din România, un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea pentru săvârşirea infracţiunii de conducerea unui vehicul fără a poseda permis de conducere, având de executat o pedeapsă cu închisoarea de un an.

Persoana în cauză a fost predată unui echipaj operativ din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bihor, în vederea luării măsurilor legale ce se impun.

interlink.ro
  Ştirile InfoOradea sunt şi pe Facebook sau pe Google News