Bihorean surprins de radar cu 118 km/h in Sarsig. A ramas fara carnet pentru 3 luni
Stiri Bihor

Bihorean surprins de radar cu 118 km/h in Sarsig. A ramas fara carnet pentru 3 luni

noriel.ro

Miercuri, 21 ianuarie a.c., poliţiştii rutieri şi de ordine publică din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bihor au continuat acţiunile pe şoselele bihorene, pentru prevenirea evenimentelor rutiere, pentru depistarea, identificarea şi tragerea la răspundere a celor care încalcă prevederile legale sau comit infracţiuni la regimul circulaţiei pe drumurile publice, precum şi pentru menţinerea climatului de ordine şi siguranţă publică în rândul comunităţii.

Acţiunile poliţiştilor bihoreni au vizat combaterea conducerii autovehiculelor de către persoane aflate sub influenţa băuturilor alcoolice sau a drogurilor, conducerea cu viteză excesivă şi depăşirea limitelor legale de viteză.

Ca urmare a abaterilor constatate în trafic în ultimele 24 de ore, au fost aplicate 167 de sancţiuni contravenţionale, cu amenzi în valoare de 43.805 lei. Totodată, ca măsură complementară, pentru comiterea unor fapte care atrag suspendarea exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice, poliţiştii au reţinut 17 permise de conducere și două certificate de înmatriculare. De asemenea, au fost constatate trei tamponări. 

54 de sancțiuni au fost aplicate pentru depăşirea limitelor legale de viteză, 46 de pietoni au fost sancționați pentru traversări neregulamentare, cinci sancțiuni au fost aplicate pentru neacordarea priorității de trecere pietonilor, șase pentru nerespectarea prevederilor legale privind portul centurii de siguranță, au fost sancționate patru depășiri neregulmentare, iar 52 de sancțiuni au fost aplicate pentru alte abateri.

decathlon.ro

Astfel, miercuri, 20 ianuarie a.c., la ora 09.38, pe D.N. 19E, în localitatea bihoreană Sărsig, polițilștii Biroului Drumuri Naționale și Europene – Serviciul Rutier au depistat în trafic un bărbat de 38 de ani, din localitatea Viişoara, județul Bihor, în timp ce conducea un  autoturism, cu viteza de 118 km/h, înregistrată radar.