Bihor: Elevii de la Oșorhei au inițiat proiectul “Din suflet de copil“
Diverse

Bihor: Elevii de la Oșorhei au inițiat proiectul “Din suflet de copil“

La inițiativa domnului director Mohuț  Adrian , impreuna cu doamna prof.dr.  Tișe Claudia și doamna contabil șef Molnar Mirela , elevii de la Școala Gimnazială Aurel Pop din Osorhei au învățat ce înseamnă voluntariatul din activitatea  desfășurată  la  Centrul de Recuperare și Reabilitare pentru Persoane cu Handicap „Fundația Biruitorii”, Râpa  reprezentată prin Manager Psiholog Filinuța Musca,  cu ocazia Sarbatorilor Pascale  .

Cele cinzeci de persoane, gazduite la centru,  au avut parte de daruri aduse cu drag de elevii școlii și de un program special  dedicat Învierii Domnului  oferit de către elevii prezenți.

Activitatea de azi a avut și specific educativ, find prezentă și doamna  Anca Banda,  ce a reusit  pe glas de pricesne pentru câteva zeci de minute să aducă tradiția de încondeiere a ouălor în mijlocul celor prezenți.

La finalul activității elevii  s-au întors  spre casele lor mulțumiți,  cu promisiunea de a se întoarce in acest loc, un loc unde dacă odata ai trecut poarta cu sigurantă vei simți nevoia de a reveni.

interlink.ro
  Ştirile InfoOradea sunt şi pe Facebook sau pe Google News

0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0