Beat si fara permis, un barbat din Gurbediu a furat masina unui localnic si a „parcat-o” intr-un sant, la iesirea din sat. Acum are dosar penal
Stiri Bihor

Beat si fara permis, un barbat din Gurbediu a furat masina unui localnic si a „parcat-o” intr-un sant, la iesirea din sat. Acum are dosar penal

La data de 25 ianuarie a.c., în jurul orei 14.20, polițiștii Secției nr.8 de Poliție Rurală Tinca din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bihor au fost sesizați că, la ieșirea din localitatea Gurbediu, înspre localitatea Căuașd, județul Bihor, s-a produs un eveniment rutier.

Polițiștii Secției nr.8 de Poliție Rurală Tinca s-au deplasat de îndată la fața locului și au constatat că un autoturism a părăsit carosabilul, evenimentul rutier fiind unul fără victime.

La fața locului, polițiștii au identificat persoana care ar fi condus autoturismul ca fiind un bărbat de 39 de ani, din localitatea Gurbediu, județul Bihor. Acesta ar fi sustras autoturismul respectiv, în scop de folosință, înainte cu scurt timp, din fața unui imobil din Gurbediu, unde fusese lăsat cu portierele neasigurate și cu cheile în contact și l-ar fi condus, pe o porțiune de aproximativ 100 de metri, când ar fi pierdut controlul asupra direcției și ar fi părăsit partea carosabilă.

Autoturismul sustras a fost restituit proprietarului.

În urma verificărilor efectuate de polițiști, s-a constatat că bărbatul nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

De asemenea, în urma testării sale cu aparatul etilotest, s-a constatat că bărbatul prezenta o concentrație alcoolică de 0,31 mg/alcool pur în aerul expirat.

În cauză a fost întocmit dosar penal, iar polițiștii Secției nr.8 de Poliție Rurală Tinca continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere și furt în scop de folosință.

Foto: arhiva

Ne găsiți și pe Google News