Bataie in centrul Oradiei. Politia a intocmit dosar penal pentru tulburarea linistii publice (VIDEO)
Stiri Oradea

Bataie in centrul Oradiei. Politia a intocmit dosar penal pentru tulburarea linistii publice (VIDEO)

Un videoclip in care un tanar de culoare este calcat in picioare si lovit cu scaunele in centrul Oradiei, in Pasajul Vulturu Negru, a circulat zilele acestea pe facebook,

InfoOradea a intrat in posesia acestei filmari, postate pe o pagina de facebook si care prezinta aceasta bataie din centrul orasului nostru ca: „Momente de socializare la Oradea, unde câţiva „români intoleranţi” le fac africanilor ceea ce le fac africanii nemţilor, belgienilor, francezilor, suedezilor şi englezilor chiar la ei acasă.

Nu se cunoaste cauza izbucnirii acestui scandal, dar in filmare se observa cum un grup de tineri sar la bataie, iar din vacarmul creat reiese ca un tanar de culoare este luat la pumni si lovit cu scaunele de pe terasele din zona Vulturu Negru. 

Tanarul scapa, intr-un final, dupa interventia mai multor fete si a altor oradeni care nu au putut sta pasivi la acest scandal.

interlink.ro

Politia Oradea s-a autosesizat in acest caz, dupa vizualizarea in on-line a acestei filmari, desi nu a fost depusa nici o plangere. Conform politistilor, scandalui a avut loc in data de 23 martie, la ora 3:45, iar potrivit Comisarului sef, Alina Dinu, purtatorul de cuvant al IPJ Bihor, a fost deschis dosar penal pentru tulburarea linistii publice, iar politistii efectueaza cercetari pentru identificarea tuturor participantilor.

În urma apariției imaginilor în spațiul public, polițiștii orădeni s-au sesizat din oficiu. În urma primelor verificări, s-a stabilit că fapta s-a produs la data de 23 martie a.c., în jurul orei 3.45. Polițiștii orădeni au întocmit dosar penal în cauza, sub aspectul comiterii infracțiunii de tulburarea ordinii și liniștii publice. Nu există nicio sesizare depusă până în acest moment. Politiștii orădeni efectuează cercetări pentru identificarea tuturor participanților, stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs fapta și pentru dispunerea măsurilor legale„, a declarat Alina Dinu pentru InfoOradea.

Atentie! Clipul de mai jos contine imagini cu un puternic impact emotional!

Ne găsești și pe Google News