Bănuită de repetate furturi de pe rafturile unor magazine din Oradea, reținută de polițiștii orădeni – prejudiciu recuperat integral.
Stiri Oradea

Bănuită de repetate furturi de pe rafturile unor magazine din Oradea, reținută de polițiștii orădeni – prejudiciu recuperat integral.

Joi, 1 aprilie a.c., polițiștii Biroului de Combatere a Infracțiunilor contra Patrimoniului din cadrul Poliției Municipiului Oradea au efectuat cercetări față de o femeie de 31 de ani, din Oradea, bănuită de comiterea infracțiunilor de furt.

Aceasta este bănuită că, în cursul aceleiași zile, în jurul orei 14.15, respectiv 16.20, ar fi sustras diverse produse, în special dulciuri, în valoare de 625,68 de lei, respectiv 886 de lei, de pe rafturile a două supermarketuri din Oradea.

În ambele cazuri, aceasta a fost depistată în flagrant delict de agenții de pază ai magazinelor respective, iar prejudiciul a fost recuperat.

Cea în cauză este cercetată de polițiștii Biroului de Combatere a Infracțiunilor contra Patrimoniului din cadrul Poliției Municipiului Oradea în alte 11 dosare penale, în fiecare dintre acestea fiind bănuită de comiterea unor furturi de pe rafturile unor magazine din Oradea, toate în cursul anului curent.

Aceasta este bănuită de polițiști că, în fiecare dintre cazuri, ar fi sustras dulciuri, în special ciocolată, pe care ulterior le-ar fi oferit spre comercializare pe stradă, pe raza municipiului Oradea.

Prejudiciul total cauzat astfel este de 5.842 de lei și a fost recuperat integral.

De asemenea, polițiștii orădeni au propus trimiterea în judecată a femeii de 31 de ani pentru comiterea altor 14 infracțiuni similare, de furt de pe rafturi, în cursul anului 2020.

În urma administrării probatoriului în cauză, polițiștii Biroului de Combatere a Infracțiunilor contra Patrimoniului din cadrul Poliției Municipiului Oradea au reținut-o pe femeia de 31 de ani, pentru 24 de ore, în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Bihor.

Polițiștii orădeni continuă cercetările sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Oradea, pentru documentarea întregii eventuale activități infracționale a celei în cauză.