Avarie majora in reteaua de termoficare. 15 strazi din Oradea fara apa calda si caldura. Vezi cand va fi reluata furnizarea agentului termic
Termoficare Oradea

Avarie majora in reteaua de termoficare. 15 strazi din Oradea fara apa calda si caldura. Vezi cand va fi reluata furnizarea agentului termic

Pentru remedierea unei avarii apărute la rețeaua termică primară, în zona intersecției străzilor Decebal cu Dacia, începând de azi, 11 ianuarie 2021, ora 14.00, se întrerupe furnizarea serviciilor de încălzire și apă caldă pentru consumatorii alimentați din puncte termice  106, 126, 127, 136, 119, 218, 200, 611, 612, 613.

În urma acestei avarii sunt afectați și consumatorii alimentați prin intermediul punctelor termice proprii situate în zona străzilor Decebal, Iza, Episcop Ioan Suciu, Ostașilor, Erou Necunoscut, Magnoliei, Rozmarinului, Decebal, Doina, Progresului, Sovata, Lisabona, Aluminei, Păcii. Este posibil ca și pentru celelalte puncte termice situate în Municipiul Oradea și localitatea Sînmartin să apară probleme în asigurarea parametrilor de furnizare a agentului termic pentru încălzire și apă caldă.

 Estimăm că reluarea furnizării agentului termic se va realiza mâine, 12.01.2021, până la ora 23.30.                                                                     

Vă asigurăm că echipele noastre de intervenție vor face tot posibilul pentru a remedia avaria în cel mai scurt timp posibil.

Pentru informaţii suplimentare, clienţii noştri pot apela dispeceratul de urgență   TelVerde 0 800 070 800 (număr apelabil gratuit din toate rețelele fixe și mobile) sau pot consulta aplicația TermoAlert interfațată pe pagina web www.termoficareoradea.ro.

Ne găsiți și pe Google News