Autoritatile bihorene surprinse, din nou, de caderile de zapada si poleiul de peste weekend
Stiri Oradea

Autoritatile bihorene surprinse, din nou, de caderile de zapada si poleiul de peste weekend

A trecut weekendul si nici un utilaj nu a actionat pe drumurile din judetul Bihor, desi afara ningea, pe alocuri viscolit, iar autoritatile centrale au dat o informare de vremea rea, ninsori si viscol.

Astfel, pe majoritatea drumurilor judetene s-a circulat prost si foarte prost, soferii fiind nevoiti sa circule cu mare atentie si cu viteza redusa.

Pe grupul de facebook, Info Trafic Bihor, mai multi soferi au adaugat poze si filmulete cu starea soselelor din Bihor, acuzand autoritatile de lipsa de interes si de reactie fata de conditiile meteo

Iata ce spun soferii:

interlink.ro

Am parcurs drumul Timisoara-Oradea in noaptea asta. Spre dezamagirea mea, doar in Bihor am intampinat probleme; deszapezirea si prevenirea formarii poleiului fiind pe tronsonul asta o gluma sinistra . Pe primele 2 portiuni utilajele erau iesite, pe drumuri curatate, si dadeau anticipat cu sare la inceperea ninsorii. La noi parca nici dupa ce s a asezat bine de tot. Nu stiu cine a castigat licitatia la noi, dar se joaca mai mult decat e permis, atat de bun simt cat si de lege , cu siguranta circulatiei. Zilele trecute parca tot pe partea noastra erau iesite masini in decor.„, spune Flaviu.

flaviu

Tinca-Oradea – Atenție mare se circulă în condiții de iarnă ‼️ Ora 05:34 (14.01.2019) – Patinoar‼️‼- Groaznic‼️‼️‼️” scrie Maria.

Maria

„14.01.2019, ora 08:00 in zona Damis-Bratca”

„Tinca – Oradea”

tinca

„Beius-Oradea, ora 06:20 – 14.01.2019”

beius-oradea

Drumul Livada – Roit blocat, 13.01.2019

livada roit

„Vintere-Oradea dezastru astia au ramas fara motorina de la dezapeziri”

vintere

„Paleu – Oradea ora 7:20 se circula bine atenție este gheață sub zăpada fleșcăită ( ATENȚIE pe centura e varza pericol mare de acvaplanare !!!)”, spune Florin

paleu Oradea

Da, a fost weekend, da, iarna ninge, dar asta nu este o scuza pentru starea in care se afla drumurile din judetul Bihor!

Ne găsești și pe Google News