Au început lucrările la complexul sportiv din zona Căii Clujului
Stiri Oradea

Au început lucrările la complexul sportiv din zona Căii Clujului

O nouă bază sportivă prinde contur în municipiul Oradea. În acest sens au început lucrările la viitorul complex sportiv situat în strada Calea Clujului nr. 202 C, în spatele terenului de fotbal „Motorul”.

În prezent, se lucrează la pregătirea terenului, realizarea terasamentelor și amenajarea stratului suport.

Investiția se realizează cu finanțare guvernamentală, prin grija Companiei Naționale de Investiții, în cadrul Programului național de construcții de interes public sau social, subprogramul „Complexuri sportive”. Primăriei Oradea îi revin lucrările care vizează asigurarea utilităților și amenajarea drumurilor de acces.

Reamintim că în scopul implementării acestui proiect Primăria a pus la dispoziție, anul trecut, terenul care din punct de vedere a fluxurilor de circulație, a repartizării urbanistice este adecvat construirii unui complex sportiv la standarde corespunzătoare.

Suprafața construită desfășurată a complexului sportiv va fi 1.300 mp.

Acesta va cuprinde: un teren de fotbal prevăzut cu tribune de 500 de locuri și 20 de locuri pentru persoanele cu dizabilități locomotorii, un teren de sport multifuncțional pentru handbal, baschet, volei și tenis, o clădire vestiar cu regim de înălțime P + 1 etaj dotată cu grupuri sanitare, cabinet medical, magazine, zone de protocol, dar și o parcare cu 58 de locuri.

De menționat că terenul de fotbal va fi dotat cu instalații de nocturnă și tabelă de marcaj.

Termenul de realizare a investiției este de 9 luni.

Ne găsiți și pe Google News