Au inceput campionatele Mondiale de Futnet, Brno 2016, la care participa si echipa Romaniei
Comunicate de presa

Au inceput campionatele Mondiale de Futnet, Brno 2016, la care participa si echipa Romaniei

Echipa națională a României de Futnet a ajuns la Brno, în vederea participării la Campionatele Mondiale de futnet, însoțită de o echipă de jurnaliști de la postul național de televiziune Look TV, care va transmite de la acest eveniment.

Turneul se desfasoara în sala sporturilor din Vodova cu 4 terenuri disponibilă in 2 săli si o capacitate totală de 3100 de spectatori, in perioada 18-20 Noiembrie

George Petrule, Cristi Frisk și Rareș Pop s-au integrat organic în grup, încă de când au făcut joncțiunea cu delegația oficială, la Cluj. Ei au participat în mod activ la antrenamentul oficial, desfășurat aseară la Sala Vodova, realizând un material video și câteva interviuri cu Georgel Bobiș, căpitanul echipei României, respectiv Vasile Sorean, antrenorul principal. Echipa redacțională Look TV, se completează cu comentatorul Cristi Frisk, cel care va asigura materialul de specialitate, de la fața locului.

După încheierea ședinței de pregătire, curiozitatea jurnalistică a oamenilor de televiziune s-a manifestat din nou, ei vizitând, chiar dacă în nocturnă, câteva din frumusețile orașului din regiunea Moraviei de Sud.

George Petrule și Rareș Pop s-au declarat încântați la maximum maximorum de cooperarea cu Asociația de Futnet din România. Look TV va transmite știri și materiale video de la Brno, în cadrul emisiunii Fotbal Look difuzată în acest week-end, cu ocazia meciurilor de fotbal din Liga I Orange.

De asemenea, vom avea intervenții live pe frecvențele Look TV și Look Plus, în funcție de desfășurarea ulterioară, a evenimentelor de la Brno. Rămâneți alături, pentru a afla mai multe detalii, de la Campionatele Mondiale de futnet.

Look TV are în grila de programul o ofertă variată de sporturi, cum ar fi Liga I, Scoția, Belgia, Argentina, Cupa Ligii la fotbal, rugby sau sporturi de iarnă.

  Ştirile InfoOradea sunt şi pe Facebook sau pe Google News