Atmosfera incandescenta in prima zi de Untold, alaturi de Axwell & Ingrosso, Hardwell (GALERIE FOTO)
National

Atmosfera incandescenta in prima zi de Untold, alaturi de Axwell & Ingrosso, Hardwell (GALERIE FOTO)

Atmosferă incandescenta la cel mai mare festival de muzică electronică din Europa, ce se desfasoara la Cluj. Prima noapte de distracţie, a facut ca oraşul sa vibreze pe ritmurile muzicii electronice. Cei mai aşteptaţi DJ au urcat pe scena de pe Cluj Arena şi au strâns zeci de mii de fani tineri.

Distractia a inceput la ora 21, cand zeci de mii de tineri au venit în faţa scenei principale pentru a fi martori la concertul danezei MO.

Cotele maxime ale distractiei au fost după miezul nopţii, când publicul a vibrat  pe ritmurile DJ-ilor suedezi Axwell & Ingrosso, veniţi pentru prima dată în România.

Cei doi DJ au proiectat steagul României pe ecranele imense montate la scena principală, după care au mixat cu tricolorul pe spate. Legătura celor doi cu România este şi mai stransă după ce au filmat în Bucureşti videoclipul oficial pentru “On my way”.

untold steagul romaniei
Foto Credit: Untold

Cel mai asteptat DJ al primei zile, Hardwell, a venit în faţa miilor de tineri  la ora 3.00. El a mixat îmbrăcat cu tricoul echipei naţionale a României şi a oferit un show de lumini, lasere ţi efecte speciale de neuitat.

Distracţia va continua astăzi, când pe scena principală vor concerta Ellie Goulding, Lost Frequencies, Tujamo şi Dimitri Vegas and Like Mike.

Urmariti intreaga poveste de la Untold 2017 pe pagina de facebook https://www.facebook.com/UntoldFestival/ 

Foto Credit: Untold

loading...