Atipic Beauty Oradea 2022, maine 7 iunie 2022, in Piata Unirii
Evenimente

Atipic Beauty Oradea 2022, maine 7 iunie 2022, in Piata Unirii

Asociaţia Open Your Heart, în parteneriat cu Primăria Oradea, vă invită marți, 7 iunie, de la ora 19:00, la „Atipic Beauty Oradea 2022 by Magda Coman”, un eveniment aflat la a-30-a ediţie, care transmite un mesaj puternic: Frumuseţea e în noi, nu în aparenţe!

Așadar, marți, pe scena Atipic Beauty Oradea 2022 din Piața Unirii vor urca 12 modele extraordinare de viață, în fotoliu rulant, care vor defila alături de personalități locale din Oradea. Scopul evenimentului stă în speranța de a schimba ideile preconcepute și de a arăta societății că verticalitatea, puterea și calitatea unui om nu depind de modul său de a se deplasa.

Atipic Beauty este o pledoarie despre oameni cu motivații puternice, curaj, ambiție, solidaritate și conștientizare. Este un eveniment prin care vrem să vă îndemnăm să priviți omul, nu dizabilitatea sau defectele sale, pentru că în spatele unor aparențe se pot ascunde calități minunate. Totodată, evenimentul este despre neșansa unor oameni ce au ajuns, din diverse motive și provocări ale vieții, să depindă de un fotoliu rulant. Cu toate astea, acești oameni au reușit să doboare munți de provocări și obstacole, iar astăzi au multiple realizări și sunt o inspirație pentru cei din jur. E important să trăim pentru ziua de astăzi și să o facem cu respect și responsabilitate pentru cei de lângă noi. Avem puterea de a schimba lucrurile pe care ni le dorim prin exemplul personal, iar ambiția, puterea și voința pot face imposibilul să devină posibil.”, precizează organizatorii.

Potrivit acestora, Mihaela Tatu va fi gazda acestui eveniment, iar atmosfera va fi completată cu momente muzicale susținute de Ovidiu Lazăr și Monica Anghel. În deschidere va lua cuvântul Mihai Tomescu, președintele Autorității Naționale pentru Protecția Drepturilor Persoanelor cu Dizabilități. Invitat special este Mihai Neșu, care va veni însoțit de 12 copii în scaun rulant, beneficiari ai programelor de recuperare oferite de Fundația Mihai Neșu.

Ținutele modelelor și ale personalităților locale care vor urca pe scenă poartă semnătura designerilor: Raluca Mihălceanu, Francess by Ștefania Pătcaș, Dana Panciu, Rebeca Cotrău, Antoanelle by Camelia Roatiș, Oana Pădure, Diana Bartolf, Fya by Ramona Jofneac, Mashenka by Diana Barbur, Oanaid by Oana Hăbășescu, Rozalia Bot, Răzvan Achim și Torres Cerimonia.

Accesul la eveniment este liber şi se va face începând cu ora 18:00

  Ştirile InfoOradea sunt şi pe Facebook sau pe Google News