ATENTIE, Teren otravit! Saptamana viitoare incepe deratizarea de toamna in parcuri si zone publice
Informatii utile

ATENTIE, Teren otravit! Saptamana viitoare incepe deratizarea de toamna in parcuri si zone publice

Primăria Oradea anunță locuitorii orașului, că în perioada 10.10 – 17.10.2016 se execută lucrarea „Deratizare zone publice și spații verzi din municipiul Oradea (etapa de toamnă)” în zonele publice și spațiile verzi din municipiul Oradea (parcuri, scuaruri, malurile Crișului Repede, malurile pârâurilor Peța, Salbatec, Paris și pe domeniul public aferent asociațiilor de proprietari).

În zonele tratate, populația va fi avertizată prin fluturași de avertizare „TEREN OTRĂVIT” care vor fi amplasați la vedere. Se va folosi produsul ZAGOR PASTA – grupa de toxicitate princ.3 tip 14, non agricole. Momelile vor fi amplasate în stații de intoxicare speciale, care vor conține 40 grame momeală.

Atragem atenția asupra posibilelor incidente ce pot provoca intoxicarea animalelor domestice și a copiilor care se joacă în parcurile publice. În caz de ingestie accidentala, se solicita imediat sfatul medicului.

Menționăm că prestatorul licențiat pentru a efectua aceste lucrări în municipiul Oradea este S.C. Compania Romprest Service S.A, conform contractului de delegare a gestiunii serviciului public de deratizare, dezinsecție, dezinfecție a municipiului Oradea, cu nr. 261058 din 18.12.2012.

În caz de timp nefavorabil, lucrarea se va amâna pentru perioada imediat următoare, dată care se va comunica prin presă.

 

loading...